Sanat Dolu Program
Sanat günleri, sanatçı Ege’nin konseri ile başlayacak. İlk gün programında ayrıca Nusret Bey Vakfı etkinlikleri ve müze ziyareti yer alıyor.

İkinci gün ise katılımcılar için ada turu, dans gösterileri ve Gökçeada Amfi Tiyatro’da halkla buluşacak “Kelebeklerin Uyuduğu Yerdeyim” film gösterimi düzenlenecek.

Sinema ve Sanata Onur
Gökçeada’da çekilen ve ulusal ile uluslararası ödüller kazanarak adanın tanıtımına katkı sağlayan “Kelebeklerin Uyuduğu Yerdeyim” filminin yönetmeni Ceyhan Kandemir’e, gösterim sonrası “fahri hemşehrilik beratı” takdim edilecek. Berat, Gökçeada Belediye Başkanı Bülent Ecevit Atalay tarafından verilecek.

Etkinlik, sinema ve sanatın toplum hayatına ve turizme sağladığı olumlu katkıyı vurgulamayı da hedefliyor.
