Yeni Birlik Gazetesi
Yeni Birlik Gazetesi Kültür Sanat Kuyucak'ta 5 Eylül kurtuluş şenlikleri başlıyor: Atıcılık yarışması heyecanı

Kuyucak'ta 5 Eylül kurtuluş şenlikleri başlıyor: Atıcılık yarışması heyecanı

Aydın'ın Kuyucak ilçesinde 5 Eylül Kurtuluş Şenlikleri, atıcılık yarışmalarıyla başlayacak; kayıtlar açıldı ve detaylar belirlendi.

Aydın’ın Kuyucak ilçesi, 5 Eylül Kurtuluş Şenlikleri’nin heyecanını bu yıl atıcılık yarışmalarıyla kutlayacak. Kuyucak Belediyesi ile Kuyucak Avcılar ve Atıcılık Derneği iş birliğiyle düzenlenen Belediye Başkanlığı Kupası Trap ve Kurşun Atışı Yarışması için kayıt süreci başladı.

Müsabaka programı ve tarihleri:

Kuyucak Atış Poligonu’nda iki gün boyunca gerçekleştirilecek müsabakalara yönelik program şöyle: 29 Ağustos Cumartesi günü saat 12.00’de Kurşun Atışı yarışması yapılacak. İkinci gün olan 30 Ağustos Pazar günü ise Trap A, B, Gençler ve Bayanlar kategorilerinde saat 11.00 itibarıyla atışlar gerçekleştirilecek.

Ödüller ve katılım koşulları:

Kurşun atış yarışı birincisi, ödül olarak tüfek kazanacak. Yarışmalara katılabilmek için sporcuların Kuyucak Avcılar ve Atıcılık Derneği üyesi olmaları gerekecek. Ancak, yarışma ilanı sonrasında yapılan yeni üyelikler derecelendirmeye dahil edilmeyecek. Müsabaka kayıtları, atışların planlanan başlangıç saatinden bir saat sonra kapanacak. Katılmak isteyen sporcuların, kayıtlarını poligonda bulunan görevlilere yaptırmaları gerekiyor; bu süre zarfında başvurmayanların yarışma listelerine alınmayacağı bildirildi.

Kuyucak Belediye Başkanı Uğur Doğanca, tüm atıcılık tutkunlarını ve bölge halkını bu heyecan dolu organizasyona davet etti. Doğanca, "Kuyucak Belediye Başkanlığı 5 Eylül Kurtuluş Bayramı Belediye Başkanlığı Kupası Trap ve Kurşun Atışı Yarışması için kayıtlarımız başladı" dedi.

AYDIN’IN KUYUCAK İLÇESİNDE 5 EYLÜL KURTULUŞ ŞENLİKLERİ ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK...

AYDIN’IN KUYUCAK İLÇESİNDE 5 EYLÜL KURTULUŞ ŞENLİKLERİ ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK BELEDİYE BAŞKANLIĞI KUPASI TRAP VE KURŞUN ATIŞI YARIŞMASI İÇİN KAYITLAR BAŞLADI.