Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Malatya Kültür Yolu Festivali, dokuz gün boyunca kültür ve sanatın farklı renklerini ziyaretçilerle buluşturduğu programını Ferhat Göçer konseriyle tamamladı. Festivalin son gününde 100. Yıl Kent Parkı'nda sahne alan sanatçı, sevilen şarkılarıyla müzikseverlere bir kapanış akşamı yaşattı.
Ferhat Göçer, konser boyunca "Takvim", "Unutmuş Çoktan” ve "Gül Ki Sevgilim" başta olmak üzere geniş repertuvarından eserleri seslendirdi. Konser alanını dolduran müzikseverler, sanatçının şarkılarına eşlik ederek festivalin son etkinliğine ortak oldu. Duygusal eserlerinin yanı sıra hareketli şarkılarına da repertuvarında yer veren sanatçı, sahne performansıyla dinleyicilerden alkış aldı.
Yüzlerce etkinlik ve festival rotasının genişleyen etki alanı
Dokuz gün boyunca konserlerden sergilere, söyleşilerden atölyelere, tiyatro gösterilerinden çocuk etkinliklerine kadar yüzlerce organizasyona ev sahipliği yapan Malatya Kültür Yolu Festivali, müzik dolu yolculuğunu başarıyla noktaladı.