Prof. Dr. Hakan Hadi Kadıoğlu’nun kaleme aldığı 'BEN’e Mektuplar' adlı yeni kitabı, okuyucularıyla buluştu. Bu eser, insanın kendisiyle kurduğu içe ait diyaloğu mektup diliyle ele alıyor.
Kitap, okuyucularını farkındalık, tefekkür ve iç muhasebe ekseninde anlamlı bir yolculuğa davet ediyor. Günümüz insanı, çevresini anlama çabasındayken çoğu zaman kendi iç sesini duymayı ihmal ediyor. Prof. Dr. Kadıoğlu’nun yeni eseri, tam da bu noktada okuyucularına farklı bir pencere açıyor.
'Kendimize yazdığımız mektuplar' ifadesiyle okuyucuyu karşılayan eser, nasihat veren ya da kesin doğrular sunan bir anlayıştan uzak durarak, insanın kendi hakikatini keşfetmesine imkân tanıyan bir tefekkür alanı oluşturuyor.
Yazar, hayatın karmaşası içerisinde gözden kaçan duygu, düşünce ve değerleri sade ama etkileyici bir üslupla ele alıyor. Her mektup, okuyucunun kendi iç dünyasına dönmesine vesile olurken; kimi zaman hatırlatma, kimi zaman muhasebe, kimi zaman da yeni bir fark ediş kapısı aralıyor.
2026 yılında Erzurum’da yayımlanan bu kitap, bireyin kendisini tanıma çabasına eşlik eden samimi metinlerden oluşuyor. Kişisel gelişim kalıplarının ötesine geçerek, okuyucuya hazır reçeteler sunmak yerine düşünme ve anlamlandırma imkânı bırakıyor.
İnsanın kendisine ayırdığı zamanın giderek azaldığı bir dönemde, 'BEN’e Mektuplar', okuyucuyu kendi benliğine yönelten ve iç dünyasında sessiz ama derin izler bırakan bir eser olarak dikkat çekiyor. Prof. Dr. Kadıoğlu’nun bu çalışması, satır aralarında cevaplardan çok sorular, öğütlerden çok farkındalıklar barındırıyor. Bu yönüyle eser, kendini yeniden keşfetmek isteyen herkes için anlamlı bir davet niteliği taşıyor.

PROF. DR. HAKAN HADİ KADIOĞLU’NUN KALEME ALDIĞI "BEN’E MEKTUPLAR" ADLI YENİ KİTABI OKUYUCUYLA BULUŞTU.
