Turgutlu Belediyesi Çocuk Tiyatro Grubu, sahneledikleri ilk oyunla izleyicilere unutulmaz bir akşam yaşatırken, sergiledikleri profesyonel performansla ayakta alkışlandı.
Turgutlu, sanat dolu bir akşamla renklendi. Belediye bünyesinde faaliyet gösteren Çocuk Tiyatro Grubu, uzun süredir üzerinde çalıştıkları "Oyun Bozuldu" adlı eseri ilk kez sahneye taşıdı. Ekrem Gürel Kültür Merkezi’nde gerçekleşen prömiyer, izleyicilerden tam not alırken, minik oyuncuların sahne hakimiyeti ve enerjisi büyük takdir topladı.
Küçük sanatçılardan dev performans
Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün destekleriyle hazırlanan oyun, hem kurgusu hem de eğlenceli anlatımıyla dikkat çekti. Salonu dolduran aileler, çocukların sergilediği başarılı performansı uzun süre alkışlayarak destekledi. Sahne ışıkları altında özgüvenli duruşlarıyla göz dolduran minikler, tiyatro sanatına olan yeteneklerini başarıyla sergiledi.
Protokolden çocuklara tam destek
Gösterimi yakından takip eden isimler arasında Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Maliz, Meclis Üyesi Fırat Honaz ve eşi Nazan Honaz, İmar ve Şehircilik Müdürü Hale Bozdemir ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Sorumlusu Emrah Kanık yer aldı. Oyunun sona ermesiyle birlikte sahneye çıkan protokol üyeleri, minik oyuncuları tek tek tebrik ederek başarılarını kutladı.
Sanatla yetişen özgüvenli nesiller
Oyun sonrası açıklamalarda bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Maliz, çocukların sanatsal faaliyetlere katılımının önemine vurgu yaptı. Maliz, "Evlatlarımızın erken yaşta sanatla iç içe olması, onların karakter gelişimine ve özgüven kazanmalarına büyük katkı sağlıyor. Bugün sahnede gördüğümüz tablo bizleri gururlandırdı. Turgutlu Belediyesi olarak, çocuklarımızın her türlü gelişimini desteklemeye ve onlara yeni alanlar açmaya kararlılıkla devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.