Yeni Birlik Gazetesi
Yeni Birlik Gazetesi Kültür Sanat Sarıgöl’de müzik şöleni: Hüseyin Kağıt meydanı ayağa kaldırdı

Sarıgöl’de müzik şöleni: Hüseyin Kağıt meydanı ayağa kaldırdı

Sarıgöl halkının yoğun ilgi gösterdiği panayırın kapanış gecesinde sahneye çıkan Hüseyin Kağıt, enerjisi ve sevilen parçalarıyla unutulmaz bir performansa imza attı.

Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde gerçekleşen Gençlik ve Alışveriş Panayırı, ünlü sanatçı Hüseyin Kağıt’ın sahne aldığı görkemli bir finalle noktalandı.

Sarıgöl halkının yoğun ilgi gösterdiği panayırın kapanış gecesinde sahneye çıkan Hüseyin Kağıt, enerjisi ve sevilen parçalarıyla unutulmaz bir performansa imza attı. Konser alanını hınca hınç dolduran kalabalık, sanatçının şarkılarına eşlik ederek eğlencenin doruğuna çıktı.

Sahne performansıyla büyüledi

Kendine özgü üslubu ve hareketli sahne şovuyla izleyicilerden tam not alan Kağıt, Sarıgöl’de müzik dolu bir atmosfer yarattı. Panayır alanında renkli anların yaşandığı gecede, vatandaşlar geç saatlere kadar keyifli vakit geçirdi.

Protokolden yoğun katılım

Etkinliği takip eden isimler arasında Eşme Yeleğen Belediye Başkanı Ecevit Emir de yer aldı. Emir, vatandaşların arasına karışarak panayırın coşkusuna ortak oldu.

Başkan Akdeniz’den teşekkür mesajı

Gecenin finalinde Sarıgöl Belediye Başkanı Tahsin Akdeniz, başarılı sanatçıya sahnede çiçek takdim ederek teşekkürlerini iletti. Başkan Akdeniz, meydanı dolduran tüm hemşehrilerine ve panayırın gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, bu tür sosyal etkinliklerin ilçedeki birlik ve beraberliği pekiştirdiğini vurguladı.