Yeni Birlik Gazetesi
Yeni Birlik Gazetesi Kültür Sanat Şehzadelerpark, bölge müdürlerinden tam not aldı

Şehzadelerpark, bölge müdürlerinden tam not aldı

Türkiye genelinden gelen müdürler, Manisa'daki Şehzadelerpark'ı ziyaret ederek parkın tarihi ve kültürel değerlerini takdir etti.

Türkiye’nin farklı illerinden gelen öğretmenevi ve akşam sanat okulu müdürleri, Şehzadeler Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen Bölgesel Paydaş Toplantısı kapsamında Manisa’daki Şehzadelerpark’ı ziyaret etti. Ziyaret sırasında, parkın tarihi eser replikaları ve Masalpark bölümü büyük ilgi gördü.

Trabzon Öğretmenevi Müdürü’nün koordinasyonuyla organize edilen etkinliğe, Antalya, Burdur, Isparta, Konya, Afyonkarahisar, Karaman, Denizli, Uşak ve Manisa’dan gelen müdürler katıldı. Toplantıda, Şehzadelerpark’ta yapılan incelemeler sırasında belediye yetkilileri, park içerisindeki eserler hakkında bilgi verdi.

Parkı gezip inceleyen Müdürler, Türkiye’nin farklı bölgelerinden gelen tarihi ve mimari yapıların birebir replikalarını inceledi. Ayrıca, çocuklar için keyifli bir alan olan Masalpark’ta bulunan masal kahramanlarının replikalarını da ziyaret etme fırsatı buldular. Osmanlı döneminde Manisa’da görev yapan şehzadelerin replikaları ise özel bir ilgiyle karşılandı.

Konuk müdürler, Şehzadelerpark’ın tarihi, kültürel ve eğitici yönleriyle her yaştan ziyaretçiye hitap eden konseptini beğendiklerini dile getirdi. Şehzadeler Belediyesi yetkilileri, parkın Manisa’ya gelen yerli ve yabancı ziyaretçiler için önemli bir merkez olduğunu vurguladı.

ÖĞRETMENEVİ VE AKŞAM SANAT OKULU MÜDÜRLÜKLERİ BÖLGESEL PAYDAŞ TOPLANTISI KAPSAMINDA MANİSA'YA...

ÖĞRETMENEVİ VE AKŞAM SANAT OKULU MÜDÜRLÜKLERİ BÖLGESEL PAYDAŞ TOPLANTISI KAPSAMINDA MANİSA'YA GELEN BÖLGE MÜDÜRLERİ, ŞEHZADELER BELEDİYESİ'NİN EV SAHİPLİĞİNDE ŞEHZADELERPARK'I ZİYARET ETTİ. TARİHİ ESER REPLİKALARI VE MASALPARK'I GEZEN HEYET, PARKIN KONSEPTİNE TAM NOT VERDİ.

ÖĞRETMENEVİ VE AKŞAM SANAT OKULU MÜDÜRLÜKLERİ BÖLGESEL PAYDAŞ TOPLANTISI KAPSAMINDA MANİSA'YA...