Şırnak'ta bu yıl düzenlenecek Hz. Nuh'u anma merasimi, binlerce kişinin izleyeceği görkemli bir dron gösterisine sahne olacak. Dronların ışıkları, Cudi Dağı eteklerinde tarihin ve medeniyetin izlerini yeniden canlandıracak.
4 Temmuz Cumartesi günü gerçekleştirilecek anma merasimi kapsamında, kente yakışır dev bir dron gösterisi düzenlenecek. Binlerce ışıklı dron, gökyüzünde özel bir koreografi ile Hz. Nuh'un gemisi başta olmak üzere tarihe ve medeniyete iz bırakan figürleri Şırnak semalarında aydınlatacak.
Saat 21.00'de başlayacak gösteri, Şırnak Belediyesi Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesinden vatandaşlar tarafından izlenebilecek. Organizasyon kapsamında hazırlanan özel koreografide, ışıklarla oluşturulacak figürlerin Cudi Dağı'nın manevi atmosferiyle bütünleşerek görsel bir şölene dönüşeceği belirtiliyor.

ŞIRNAK'TA BU YIL DÜZENLENECEK HZ. NUH'U ANMA MERASİMİ, BİNLERCE KİŞİNİN İZLEYECEĞİ GÖRKEMLİ BİR DRONE GÖSTERİSİNE SAHNE OLACAK. BİNLERCE IŞIĞIN GÖKYÜZÜNDE OLUŞTURACAĞI GÖRSEL ŞÖLEN, TARİHİN VE MEDENİYETİN İZLERİNİ CUDİ DAĞI ETEKLERİNDE YENİDEN CANLANDIRACAK.