Çiftin evlerini ayırdığı yönündeki iddiaların ardından Pelin Karahan’ın menajeri Ebru Demiröz açıklama yaptı. Demiröz, ayrılık iddialarını doğrulayarak, “İki çocuk için hassasiyet bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
Bir süredir birlikte görüntü vermedikleri belirtilen Karahan ve Güntay’ın 12 yıllık evliliklerini sonlandırma kararı aldığı kaydedildi.
Geçmiş Açıklamalar Yeniden Gündeme Geldi
Ayrılık haberinin ardından Pelin Karahan’ın daha önce katıldığı bir programda yaptığı açıklamalar yeniden gündeme geldi. Takvim’de yer alan habere göre Karahan, eşinin sosyal medya kullanımıyla ilgili yaşadıklarını anlatmıştı.
Ünlü oyuncu, kıskanç biri olmadığını belirterek, “Bir ara kadınlar sosyal medyada eşime çıplak fotoğraflarını gönderiyordu. Ben takılmam öyle şeylere ama Bedri çok kıskanç” ifadelerini kullanmıştı.
Karahan ayrıca, ailece bir mekânda oturdukları sırada yan masadaki bir kişinin sosyal medya üzerinden eşine direkt mesaj attığını söylemişti. Oyuncu, “Ailece bir mekanda oturuyorduk. Yan masadaki kız sosyal medyada kocama direkt mesaj attı” demişti.
Son Açıklaması Dikkat Çekmişti
Geçtiğimiz ay yaptığı bir açıklamada eşi ve çocuklarıyla mutlu bir hayatı olduğunu belirten Karahan, “Hayalini bile kuramayacağım bir hayatı yaşıyorum. Kariyer kaygım yok, maddi kaygım yok” ifadelerini kullanmıştı.
Söz konusu açıklamanın ardından boşanma kararının gündeme gelmesi magazin kamuoyunda geniş yer buldu.
Kariyerine “Kavak Yelleri” ile Başladı
Pelin Karahan, oyunculuk kariyerine 2007 yılında yayımlanan “Kavak Yelleri” dizisiyle başladı. Dizide canlandırdığı “Aslı” karakteriyle tanındı. Daha sonra “Muhteşem Yüzyıl” dizisinde Mihrimah Sultan karakterine hayat verdi.
İki çocuk annesi olan Karahan’ın aslen Ankaralı olduğu biliniyor.