2011 yılında iş insanı İzzet Özilhan ile evlenen Yasemin Ergene, evliliğinin ardından oyunculuk kariyerine ara vermişti. Çiftin 2012 yılında Emine, 2013 yılında ise Ela adını verdikleri iki kızları dünyaya geldi.
Geçtiğimiz yıl 14 yıllık evliliğini sonlandıran Ergene, ayrılığın ardından yeniden eski soyadını kullanmaya başladı. Sosyal medya paylaşımlarını artıran Ergene, kızlarıyla olan karelerine de daha sık yer vermeye başladı.
“14. Sezon 1. Bölüm” Notu
Yasemin Ergene, büyük kızı Emine’nin 14 yaşına girdiğini yaptığı paylaşımla duyurdu. Gün boyunca kızının yanında olan Ergene, birlikte çıktıkları araba yolculuğundan bir videoya “14. Sezon 1. Bölüm” notunu düştü.
Ardından Emine’nin yan profilden çekilmiş fotoğrafını paylaşan Ergene’nin gönderisi kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı.
Sosyal Medyada İlgi Gördü
Bugüne kadar yüzü nadir görülen Emine’nin son görüntüsü sosyal medyada dikkat çekti. Paylaşımın ardından kullanıcılar fotoğrafa yorum yaptı.
Yasemin Ergene’nin kızının doğum gününe özel paylaşımları, magazin gündeminde yer aldı.