İstanbul
Parçalı bulutlu
9°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Magazin Aile mezarlığı detayı ortaya çıktı! Fatih Ürek’in ablaları konuştu

Aile mezarlığı detayı ortaya çıktı! Fatih Ürek’in ablaları konuştu

Ünlü sanatçı Fatih Ürek’in vefatının ardından bazı medya ve sosyal platformlarda, Ürek’in evinin talan edildiği ve değerli eşyalarının satıldığı yönünde iddialar yer aldı. Bu iddialar, sanatçının yaşam mücadelesi verdiği dönemle ilgili olarak bazı sunucular tarafından gündeme taşındı.

MUHABİR: Coşkun Çelik

Sunucu Nur Tuğba Namlı, Ürek’in ablalarına yönelik sorularında, İstanbul ve Bodrum’daki evlerdeki eşyaların durumu, kürklerin satılıp satılmadığı ve kasadaki bilekliklerin kimde olduğu gibi konulara değinmişti. Bu açıklamalar, basın ve sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Aileden İlk Açıklama

Fatih Ürek’in ablaları Selvi Ürek ve Nurgül Fırat, iddialara ilişkin Gece Muhabiri Samet Aday’a açıklamalarda bulundu. Selvi Ürek, evin taşınması sürecinin tamamen mahkeme ve avukat gözetiminde yapıldığını belirtti.

Selvi Ürek, yaptığı açıklamada, “Hiçbir şekilde hiçbir şeye dokunmadık. Sadece bir evini taşıdık. Ataşehir’deki evine mahkemenin belirlediği taşıyıcılarla gidildi ve her şey sayıldı. Eşyalar hâlâ vasisinde ve yedieminde bulunuyor. Kürklerin durumu hakkında bilgimiz yok, evinde bulunuyor” ifadelerini kullandı.

Aile Mezarlığı Hakkında Bilgi

Nurgül Fırat, 2015 yılında Fatih Ürek’in aile mezarlığı aldığını açıkladı. Fırat, mezarlığın abla ve ailesi için temin edildiğini belirterek, “Fatih artık aile mezarlığında bulunuyor” dedi. Bu açıklama, sanatçının aile planlaması ve miras düzenlemeleri konusunda bilgi verdi.

Ablaların Talebi

Ürek’in ablaları, ortaya atılan iddiaların gerçek dışı olduğunu vurgulayarak medyadan ve sosyal medya kullanıcılarından “aileye saygı gösterilmesi” yönünde çağrıda bulundu. Ablalar, sanatçının anısına uygun şekilde anılmasını ve konunun spekülasyona konu edilmemesini talep etti.