İstanbul
Az bulutlu
13°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Magazin Arka Sokaklar’a Köpek Dayanıyor! Garip Kont 3 Kere Değişti!

Arka Sokaklar’a Köpek Dayanıyor! Garip Kont 3 Kere Değişti!

Kanal D’nin yıllardır ilgiyle izlenen dizisi Arka Sokaklar, 19. sezonunda bile büyük bir beğeniyle devam ediyor. Mesut Komiser karakterine hayat veren Şevket Çoruh, Candaş Tolga Işık’ın Fenomen adlı programına konuk oldu ve dizinin kulislerinden çarpıcı bir açıklama yaptı. Bu açıklamalar, diziyi takip eden hayranlarını şaşırtırken, en çok konuşulan konu Garip Kont isimli köpek oldu.

Kanal D’nin yıllardır ilgiyle izlenen dizisi Arka Sokaklar, 19. sezonunda bile büyük bir beğeniyle devam ediyor. Mesut Komiser karakterine hayat veren Şevket Çoruh, Candaş Tolga Işık’ın Fenomen adlı programına konuk oldu ve dizinin kulislerinden çarpıcı bir açıklama yaptı. Bu açıklamalar, diziyi takip eden hayranlarını şaşırtırken, en çok konuşulan konu Garip Kont isimli köpek oldu.

Garip Kont: Arka Sokaklar’ın Unutulmaz Yıldızı

Çoruh, programda Garip Kont karakterinin 19 sezon boyunca 3 kez değiştiğini açıkladı. İlk başta, Garip’in başarısını öven Çoruh, bu köpeğin dizinin ilk sezonlarında gösterdiği performansı adeta bir oyuncu gibi değerlendirdi. Garip Kont, Mesut Komiser’in sadık köpeği olarak yıllardır diziye hayat veren bir karakterdi. Ancak, Çoruh’un açıklamasına göre, bu değerli oyuncunun "yıldızlığı" bir süre sonra sona erdi.

İlk Garip Kont: Bir Köpek İçin Olağanüstü Bir Performans

Çoruh, Garip Kont’un ilk sezonlardaki başarısına hayran kaldığını dile getirdi. "Ölünce çok üzüldüm. İnanılmaz bir köpekti, oyuncu olmak için doğmuş." diyen Çoruh, köpeğin sergilediği oyunculuk yeteneğini oldukça yüksek buluyordu. Çoruh, bir sahnede Garip’in yaptığı performansa örnek vererek, "Televizyonda yapılamayacak şeyleri o köpeğe yaptırdık. Bir sahnede ben evimin yangın merdivenlerinde otururken, sehpada çalan telefonu ağzıyla alıp bana getirmesi lazımdı. Onu tek seferde yaptı." şeklinde bir açıklama yaptı.

Köpeğin Değişmesi: 3 Kez Garip Kont Değişti

Çoruh, dizinin 19. sezonunda Garip Kont’un 3 kez değiştiğini belirtti. İlk Garip’in sonrasında gelen köpeklerin, ilk Garip’in oyunculuk yeteneğine yaklaşamadığı ifade edilse de, Çoruh yine de her köpeği kendi çapında değerlendirdi. Bu açıklama, Garip Kont karakterinin diziye katkılarının büyüklüğünü bir kez daha ortaya koydu.

Garip Kont’un Ardında Bambaşka Bir Gerçek

Garip Kont, Arka Sokaklar dizisinin önemli karakterlerinden biri oldu ve Şevket Çoruh’un Mesut Komiser karakterinin en yakın dostu haline geldi. Bu süreçte Garip Kont’un dizinin aksiyon sahnelerinde gösterdiği performans da oldukça dikkat çekiciydi. Ancak, zamanla değişen kadro ve yapım süreci, karakterin farklı oyuncularla tekrar canlandırılmasına sebep oldu.