İstanbul
Açık
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Magazin Ata Demirer 2026 yaz turnesine Altınoluk'ta kapalı gişe başladı

Ata Demirer 2026 yaz turnesine Altınoluk'ta kapalı gişe başladı

Ata Demirer Gazinosu, 2026 yaz turnesinin ilk gösterisini Altınoluk Açıkhava Tiyatrosu'nda gerçekleştirdi. Biletleri tükenen gecede komedyen yaklaşık üç saat sahnede kaldı.

BKM Organizasyonu ile 18 Temmuz akşamı Altınoluk Açıkhava Tiyatrosu'nda sahne alan Ata Demirer, "Ata Demirer Gazinosu" gösterisiyle 2026 yaz turnesinin açılışını yaptı. 

Biletleri günler öncesinden tükenen ve binlerce seyircinin alanı doldurduğu gecede komedyen, yaklaşık üç saat boyunca müzik ve mizahı bir araya getirdi. Gösteri sonunda seyirciler Ata Demirer'i uzun süre ayakta alkışladı.

Altınoluk'ta üç saatlik kahkaha ve müzik şöleni

Yaz turnesinin ilk durağında yeni şarkıları, yeni hikayeleri ve klasikleşmiş şakalarıyla izleyici karşısına çıkan sanatçıya sahnede usta müzisyen Taşkın Sabah yönetimindeki orkestra eşlik etti. Türk sanat müziğinden operaya, türkülerden pop müziğe, tavernadan arabeske uzanan geniş repertuvarıyla sahnede gerçek bir gazino atmosferi yaşatıldı. Seyircilerin şarkılara hep birlikte eşlik ettiği gece, coşkulu bir açıkhava buluşmasına dönüştü.

İlk olarak 2015 yılında izleyiciyle buluşan ve geleneksel Türk gazino kültürünü modern mizahla harmanlayan Ata Demirer Gazinosu konsepti, 10 yılı aşkın süredir kapalı gişe performanslarla Türkiye genelinde sahnelenmeye devam ediyor.

Harbiye sahneleri ve turne takvimi açıklandı

Altınoluk'taki başlangıcın ardından turne programı Türkiye'nin farklı şehirlerindeki açıkhava sahneleriyle devam edecek. Ata Demirer Gazinosu, ağustos ayında İstanbul'a konuk olarak 4 ve 5 Ağustos tarihlerinde Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda iki gece üst üste seyirciyle buluşacak.

Açıklanan 2026 yaz turnesi takvimi ise şu şekilde sıralandı:

20 Temmuz: İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu

22 Temmuz: Çeşme Açıkhava Tiyatrosu

4 Ağustos: Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu

5 Ağustos: Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu

12 Ağustos: Bursa Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu

14 Ağustos: İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu