Ünlü oyuncu Hayal Köseoğlu, geçtiğimiz günlerde konuk olduğu Katarsis programında babasının vefatından sonra yaşadığını söylediği bir olayı anlatmış ve sözleri sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı.
Köseoğlu, babası hayattayken ona “Ölümden sonra hayat varsa bana bir işaret gönder ama çok iyi bir işaret olsun” dediğini ve bu işaretin babasını kaybettiği gün geldiğine inandığını söylemişti.
ŞARKI VE KLİPTEKİ BENZERLİK DİKKAT ÇEKTİ
Oyuncu, hastaneden çıktıktan sonra daha önce hiç duymadığı bir şarkının çaldığını fark ettiğini belirtti. Babasının Pink Floyd hayranı olduğunu söyleyen Köseoğlu, şarkının da o tarzda olduğunu ifade etti.
Şarkının “Rebel Paradise” olduğunu öğrenen oyuncu, klibi izlediğinde klipte yer alan adamın babasına çok benzediğini fark ettiğini anlattı.

İLK KEZ PAYLAŞTI
Hayal Köseoğlu, merak edenler için söz konusu şarkıyı ve klip görüntüsünü sosyal medya hesabından paylaştı. Oyuncu, klipteki sahne ile babasının fotoğrafını yan yana koyarak şu notu düştü:
“Merak edenler için, o gece eve gidip ilk gördüğüm görsel şuydu. Soldaki babacığım, sağdaki klip görseli.”
SOSYAL MEDYADA DUYGUSAL YORUMLAR
Köseoğlu’nun paylaşımı kısa sürede sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Birçok kullanıcı ünlü oyuncunun anlattığı anının kendilerini derinden etkilediğini ifade ederek paylaşıma duygusal yorumlar yaptı.