Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer, yaklaşık 10 yıl süren evlilikleriyle magazin dünyasının dikkat çeken çiftlerinden biriydi. Ancak son günlerde, çiftin evliliklerinde kriz olduğu ve boşanma aşamasına geldikleri yönünde iddialar ortaya atıldı. Gazeteci Onur Akay’ın, çiftin evlerini ayırdığı ve Başak Dizer’in Bodrum’a gittiği yönündeki açıklamaları kısa sürede sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.
Başak Dizer’den Açıklama:
Dizer, boşanma iddiaları ve özel hayatıyla ilgili ortaya atılan söylentilere karşı sessizliğini bozdu. Magazinsortie’ye açıklama yapan Başak Dizer, iddiaları kesin bir dille yalanladı. Evliliklerinin sağlıklı bir şekilde devam ettiğini belirten Dizer, "Doğru değil tabii ki" diyerek çıkan haberlerin gerçek dışı olduğunu ifade etti.
Evliliklerinin Sağlıklı Devam Ettiğini Söyledi:
Başak Dizer, söylentilerin gerçeği yansıtmadığını ve çiftin ilişkilerinin normal seyrinde devam ettiğini vurguladı. Evliliklerinin sağlam temeller üzerine kurulu olduğunu ve özel hayatlarına dair yapılan yanlış haberlere karşı açıklama yapma gereği duyduğunu belirtti.