İstanbul
Kapalı
21°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Magazin Bebek mi geliyor? Cenay-Gülşen Türksever çiftinden kafaları karıştıran yanıt!

Bebek mi geliyor? Cenay-Gülşen Türksever çiftinden kafaları karıştıran yanıt!

'Gelin' dizisinin başrolü Cenay Türksever ve eşi Gülşen Türksever, Nişantaşı'nda samimi açıklamalarda bulundu. Ünlü çiftin "bebek" sorusuna verdiği gizemli yanıtlar ise kafaları karıştırdı.

Ekranların sevilen dizisi ‘Gelin’in başrol oyuncusu Cenay Türksever, eşi Gülşen Türksever ile Nişantaşı City's'de objektiflere yansıdı. Yeni sezon öncesi alışverişe çıkan ünlü çift, merak edilen soruları yanıtladı.

"Dolabım Eşime Göre Daha Büyük"

Lüks ve moda tutkusuna dair konuşan Cenay Türksever, evdeki gardırop üstünlüğünün kendisinde olduğunu belirterek, "Benim dolabım eşime göre daha büyük. Aksesuar, parfüm, güneş gözlüğü ve ayakkabı takıntım var. Genelde orta çaplı markaları tercih ediyorum" dedi. Eşi Gülşen Türksever ise, "Cenay'ın kendine ait bir stylingi var, ben sadece ufak dokunuşlar yapıyorum" diyerek eşinin tarzını övdü.

Yeni Sezon Hazırlıkları ve Sır İmaj

Dizinin 421'inci bölümde sezon finali yaptığını ve yeni sezon hazırlıklarının başladığını belirten Türksever, podyum tekliflerine de açık olduğunu söyledi. Sokakta şapka ve gözlükle dolaşmasıyla ilgili ise, "Yeni sezonda proje bazlı radikal bir imaj değişikliği olacak. Şimdilik sürprizi bozmamak için gizliyoruz" açıklamasını yaptı. Ünlü oyuncu, tatil rotalarının ise huzur bulmak için Bulgaristan ve Urla olacağını ekledi.

Kafaları Karıştıran Bebek Açıklaması

Röportajın en dikkat çeken anı ise çocuk planlarıyla ilgili soru üzerine yaşandı. Gülşen Türksever, "Şimdilik sürpriz. Hayırlısı" diyerek açık kapı bırakırken, araya giren Cenay Türksever’in "Oralara hiç girmeyelim" diyerek konuyu kapatması, "Bebek müjdesi mi var?" sorusunu akıllara getirdi.