Kendine özgü tarzı ve esprili diliyle tanınan Baturay Özdemir, etkinlikteki kıyafetiyle ilgili yaptığı yorumla yine gülümsetti: “Herkes çok şık, benim canım sıkıldı. Daha şık olabilirdim ama kendimi kendim giydirdiğim için böyle oldu” diyerek salondakileri kahkahaya boğdu.
“Stand-Up’ta Rekabet Yok, Kapalı Gişe Oynuyorum”
Sahnedeki başarısını değerlendiren Özdemir, stand-up dünyasında rekabet olmadığını belirterek, “Sağ olsunlar, dört yıldır kapalı gişe oynuyorum. O yüzden kimseyle yarışmıyorum. Ben sadece kendimle yarışıyorum” ifadelerini kullandı.
“Televizyonda Komedi Yapmak İmkânsız Hale Geldi”
Gündemdeki dizi sektörüne de değinen Özdemir, televizyon dizilerinin uzun sürelerinin komediye engel olduğunu vurguladı. “Gerçek komediyi televizyon ekranlarında göremiyoruz. Çünkü dizi süreleri buna izin vermiyor. Komik karakterler dramaların içine serpiştiriliyor ama bu gerçek bir komedi değil” diyen Özdemir, televizyon için proje düşünmediğini belirtti.
“Komedi Dijitalde Yükseliyor”
Dijital platformlarda yer alan yapımların çoğunlukla komedi olduğunu ifade eden Özdemir, “Aslında insanlar komedi izlemek istiyor. Talep var ama televizyon bu taleple örtüşmüyor. Dijitalde ise işler tersine döndü, kaliteli komediler çıkıyor” dedi.
Yeni Sinema Filmi Geliyor
Sahne performanslarının yanı sıra sinema projelerine de ağırlık verdiğini söyleyen Özdemir, yakında izleyiciyle buluşacak yeni bir projeyi duyurdu:
“Bir sinema filmimiz var. Bu yıl vizyonda olacak. Detaylarını yakında paylaşacağım.”