Siyah-beyazlı camiada heyecan yaratan transfer hamlesi, renkli bir reklam projesiyle taçlandı. Beşiktaş’ın kadrosuna kattığı dünyaca ünlü golcü Dusan Vlahovic, kulübün tanıtım çekimlerinde ünlü sanatçı Hülya Avşar ile bir araya geldi. Çekimlerin kamera arkasını sosyal medya hesabından paylaşan Avşar, seti neşelendiren diyalogları taraftarların beğenisine sundu.
Çekim gününün ilk dakikalarında ikili arasında gülümseten anlar yaşandı. Set karavanının önünde Sırp golcüyü karşılayan Hülya Avşar, gecikmeye takılarak "Seni bir saattir bekliyorum" sözleriyle esprili bir sitemde bulundu. İstanbul'un yoğun trafiği nedeniyle rötarlı geldiğini belirten Vlahovic ise özür dileyerek kentin megapol şartlarına çabuk uyum sağladığını gösterdi.
Sette Eğlenceli Diyaloglar ve Sırp Yıldızdan Türkçe Veda
Çekim boyunca yüksek enerjileriyle dikkat çeken ikili, set aralarında bol bol selfie çekip sohbet etti. Yürüyüş sahneleri sırasında Vlahovic’in "Benden nefret ettin" şeklindeki takılmasına Avşar’ın kahkahayla yanıt vermesi, ikilinin yakaladığı uyumu gözler önüne serdi.
Çekim maratonunun tamamlanmasının ardından set ekibinin alkışları eşliğinde veda anı yaşandı. Avşar’a sarılarak teşekkür eden Sırp santrforun, Türkçe olarak "Çok teşekkür ediyorum, benim için büyük bir onurdu" ifadelerini kullanması set ekibinden büyük alkış topladı.
Koyu bir Beşiktaş taraftarı olan Hülya Avşar, sosyal medyada rekor kıran paylaşımına şu nota yer verdi: "Güldük, eğlendik, güzel bir çekim oldu. Bu da kamera arkamız. Bu arada bir şey söyleyeyim, çok yakışıklı."