İstanbul
Parçalı bulutlu
16°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Magazin Bilecik belediye meclisinde sordu, sefo konserinin maliyeti 4 milyon tl oldu

Bilecik belediye meclisinde sordu, sefo konserinin maliyeti 4 milyon tl oldu

Bilecik Belediyesi meclis toplantısında gündeme gelen Sefo konserinin maliyeti resmi olarak açıklandı.

Bilecik Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısı 1’inci birleşimi Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı başkanlığında Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirildi.

Toplantıda söz alan Bilecik Belediyesi Meclisi AK Parti Grup Sözcüsü Onur Şeker, belediyenin SGK borçları, itfaiye aracı eksikliği ve sokakların durumu gibi sorunlarına dikkat çekerek, Sefo konserine gerek olup olmadığını ve maliyetini sordu.

Başkan Subaşı'dan Savunma

Yöneltilen soru üzerine açıklama yapan Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, konser hakkında, "Çok kalabalık bir konser yapıldı. Ben sahneye çıktığımda ne diyeceğimi heyecandan unuttum. Burada resmi bayramlarda konser yapabiliyoruz belediye olarak. Genlerimize böyle etkinler de lazım. Bilecik’te kaç gündür bu konser konuşuluyor" ifadelerini kullandı.

Maliyet Rakamı Mecliste Netleşti

Toplantının devamında konser maliyeti için Bilecik Belediyesi Başkan Yardımcısı Mesut Ünver'e söz verildi. Mesut Ünver, sanatçı ücreti dâhil tüm organizasyon giderlerinin 4 milyon liraya mal olduğunu belirterek, ses, sahne ve ışık hizmetlerinin ihale yöntemiyle temin edildiğini açıkladı.