İstanbul
Açık
24°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Magazin Bülent Ersoy 150 bin dolarlık pırlanta saatiyle Nişantaşı'nda göz kamaştırdı

Bülent Ersoy 150 bin dolarlık pırlanta saatiyle Nişantaşı'nda göz kamaştırdı

Nişantaşı City's'de modacısı Semih Doğruer ile saatlerce alışveriş yapan Diva Bülent Ersoy, kolundaki tamamı pırlanta kaplı Hublot saati ve açıklamalarıyla dikkat çekti.

Türk sanat müziğinin Diva unvanlı usta sanatçısı Bülent Ersoy, İstanbul’un lüks alışveriş merkezlerinden Nişantaşı City's'de objektiflere yansıdı. Yanında yakın dostu ve ünlü modacısı Semih Doğruer ile birlikte lüks mağazaları gezen Ersoy, yaklaşık üç saat boyunca yoğun bir tempoda alışveriş yaptı.  

Alışveriş stili, parmağındaki devasa pırlanta yüzükleri ve her zamanki ikonik takılarıyla dikkatleri üzerine çeken usta sanatçının, en çok konuşulan aksesuarı ise kolundaki lüks saati oldu.

Diva'nın bu özel Nişantaşı turu için tercih ettiği ve tamamı göz alıcı pırlanta taşlarla kaplı yeni Hublot marka kol saatinin piyasa değerinin yaklaşık 150 bin dolar (güncel kurla milyonlarca Türk lirası) olduğu öğrenildi. Mağaza çıkışında kendisini bekleyen basın mensuplarının sorularını her zamanki samimi ve neşeli tavrıyla yanıtlayan usta sanatçı, takılarının ve saatinin sadece küçük birer aksesuar olduğunu dile getirdi.

Yarım asırdır zaten tarihe geçtim

Son dönemde rol aldığı ve televizyon ekranlarında büyük ses getiren yeni reklam filmiyle magazin gündeminden düşmeyen Bülent Ersoy, muhabirlerin "Aldığınız reklam rakamı astronomik, bu projeyle adeta tarihe geçtiniz?" şeklindeki yorumuna Diva'ya yakışır bir yanıt verdi. Ersoy, "Ben tarihe yalnız o reklam projesi için mi geçtim evladım? Ben 50 küsür senedir zaten bu ülkede sanatımla tarih yazıyorum. Allah'a şükürler olsun" ifadelerini kullanarak mesleki kıdemine ve sanatsal otoritesine vurgu yaptı.

Önümüzdeki yaz dönemi için planladığı tatil rotasından da bahseden usta sanatçı, tatilde bile alışveriş tutkusundan vazgeçemeyeceğini belirtti. Alışveriş imkanı kısıtlı olduğu için Bahama Adaları'na gitmekten vazgeçtiğini söyleyen Ersoy, "Bu yaz İspanya'yı istiyorum, belki Sardunya Adası da olabilir. Bahama Adaları'nda pek alışveriş seçeneği yok, ben gittiğim yerde biraz alışveriş yapmak isterim. Gardırobumda devamlı ve severek kullandığım bir renk var; en sevdiğim renk çingene pembesidir. İtalya Milano'ya gidip kesin o kumaştan üç top alacağız, Türkiye'de arayınca bulunmuyor, sonra sahnede elbiselerim eksik kalıyor" diye konuşarak neşeli alışveriş turunu noktaladı.