İstanbul
Açık
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Magazin Burak Özçivit: Babalık zamanın kıymetini öğretti

Burak Özçivit: Babalık zamanın kıymetini öğretti

Burak Özçivit, Babalar Günü'nde babalık üzerine duygusal açıklamalarda bulundu: “Önemli olan çocuklarla geçirilen kaliteli zaman.”

Burak Özçivit: Babalık zamanın kıymetini öğretti 1

Tatil Molasında Aile Zamanı

Kuruluş Osman dizisinin başarılı oyuncusu Burak Özçivit, sezon finalinin ardından ailesiyle birlikte tatile çıktı. Babalar Günü vesilesiyle samimi bir röportaj veren Özçivit, babalığın hayatındaki etkilerini içten sözlerle anlattı. 

Ünlü oyuncu, özellikle eski nesillerden aldığı ilhamla çocuklarıyla daha fazla kaliteli zaman geçirmeye çalıştığını vurguladı.

1 / 3
Burak Özçivit: Babalık zamanın kıymetini öğretti 2

Zamanın Değerini Babalıkla Anladı

Babalığın kendisine kattığı en değerli şeyin “zamanın kıymetini bilmek” olduğunu belirten Burak Özçivit, açıklamasında duygusal ifadelere yer verdi. 

“Babalık dediğimizde öncelikle eski jenerasyonlara bakmak gerekiyor. O dönemlerde çocuklarla geçirilen vakit kısıtlıydı. Biz de bu durumdan ders çıkardık. Artık çocuklarımızla daha fazla zaman geçirmeye gayret ediyoruz. Ancak bu her dakika demek değil. Önemli olan, çocuklarla geçirilen o nitelikli ve dolu dolu vakit. İşte babalığın en önemli sorumluluğu da bu.” dedi. 

 
2 / 3
Burak Özçivit: Babalık zamanın kıymetini öğretti 3

Hayatın Merkezine Evlatlarını Koydu

“Ama asla yapmam dediğin şey neydi?” sorusuna ise Özçivit, içtenlikle cevap verdi: “Kendi hayatını bir anda bırakmak zor olur diye düşünüyorsun ama çocuk olunca işler değişiyor. Kendini geride bırakıyor, onun hayatını merkeze alıyorsun. Bu elbette sonsuz bir fedakârlık değil; bir denge gerekiyor. Ama baba olmak demek, artık sadece kendin için yaşamamak demek.” ifadesini kullandı. 

3 / 3