İstanbul
Parçalı bulutlu
14°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Magazin Cem Yılmaz kendisi ve Serenay Sarıkaya'nın görüntülerini yayınlayan Magazinburada'yı mahkemeye veriyor!

Cem Yılmaz kendisi ve Serenay Sarıkaya'nın görüntülerini yayınlayan Magazinburada'yı mahkemeye veriyor!

Ünlü Komedyen Cem Yılmaz, evinin gizlice görüntülendiğini öğrenince çılgına döndü. Sevgilisiyle birlikte evinde olduğu anların sosyal medya ve internet sitelerinde paylaşıldığını gören Yılmaz, magazinburada.net isimli siteyi mahkemeye vereceğini duyurdu.

Güldüren esprilerinin yanısıra özel hayatı ile magazin gündeminden düşmeyen Cem Yılmaz bu kez sevgilisi Serenay Sarıkaya ile evinde görüntülendi. Ancak Cem Yılmaz buna çok öfkelendi. Özel hayatın ihlal edildiğini düşünen ünlü komedyen hakkını mahkemede arama kararı aldı.

Magazinburada.net adlı site dün öğleden sonra yayına verdiği haberinde çiftin havuzda çekilen görüntülerinin yanı sıra Sarıkaya'nın bikinili görüntülerini de paylaşmıştı. 

Görüntülerin yayınlanmasının ardından Yılmaz sosyal medya hesabından paylaşım yaptı ve "Bu hesabın sahibi, ev gözetlemekten sizi mahkemeye veriyorum... Özel bir çabayla evlerden görüntü almaya çalışan bu gayretinizin bundan sonra elbet bir ödülü olmalı. Teşekkürler" yazdı. 
 

İŞTE YILMAZ'IN O PAYLAŞIMI