İstanbul
Açık
16°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Magazin Ceyda Düvenci'den Bülent Şakrak itirafı: 10 dakika ağladı

Ceyda Düvenci'den Bülent Şakrak itirafı: 10 dakika ağladı

Güzel oyuncu Ceyda Düvenci meslektaşı Pınar Altuğ ile birlikte katıldığı bir etkinlikte eşi Bülent Şakrak ile ilgili samimi ifadeler kullanırken mutlu bir evliliğin sırlarını anlattı. Kızı Melisa ve Şakrak arasındaki duyguasl bir anı anlatan Düvenci, eşinin arabayı durdurup 10 dakika ağladığını açıkladı.

İki başarılı oyuncu Pınar Altuğ ile Ceyda Düvenci bir alışveriş merkezinin etkinliğinde  bir araya gelerek sevenleriyle buluştu. İkili mutlu evliliğin sırlarını anlattı. Özellikle Düvenci'nin anlattıkları herkesi duygulandırdı.

Bülent Şakrak ile evlenerek ikinci evliliğini gerçekleştiren Ceyda Düvenci çocuk gelişimi eğitimi alacağını ve gelecek sene de piskoloji okuyacağını belirterek; 'İyi bir psikolog olmak istiyorum. 45 yaşımdan sonra özel durumda olan annelerin psikolojilerine destek vermek istiyorum" dedi.

"Anne olmayı yeniden istiyorum" diyen Düvenci, "Her an üçüncü çocuğu yapabilirim. 2 buçuk sene sonra ilk defa Bülent ile yalnız başımıza bu ay sonu tatile gideceğiz. Ama sürekli olmadığımız zamanlar nasıl olacak planlayarak geçiyor” ifadelerini kullandı.

ceyda düvenci bülent şakrak

'İki baam var' diyor
Düvenci kızı Melisa ve Eşi Bülent Şakrak’la olan ilişkisini şu sözlerle anlattı: "Melisa her zaman benim iki babam var diyor. Bülent de Melisa’nın en iyi arkadaşı olmayı talep etti, “İleride size söyleyemediklerini bana söylesin istiyorum” dedi.

10 dakika ağladı
Düvenci Engin Akgün'den olan kızı Melisa ve eşi Şakrak arasında yaşanan anısını ise şu sözlerle anlattı: Melisa 5 yaşındaydı… Bülent’in üzerinde o gün kamuflaj bir pantolon vardı. Melisa ona baktı ve 'Sen benim bundan sonra asker babam olur musun' dedi. Bülent arabayı E5’te kenara çekti ve 10 dakika ağladı. Melisa, " O benim Bülent Babam o benim Engin Babam" dedi ve birbirinden ayırmadı."