İstanbul
Açık
26°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Magazin Dağılıyorlar mı: Manifest'in üç üyesinden gizli dövme hamlesi

Dağılıyorlar mı: Manifest'in üç üyesinden gizli dövme hamlesi

Popüler müzik grubu Manifest'in üç üyesinin gizlice aynı dövmeyi yaptırması, kulislerde ve sosyal medyada "grup dağılıyor mu?" sorularını beraberinde getirdi.

Son dönemin en büyük çıkış yakalayan müzik gruplarından Manifest, hem müzikal başarıları hem de magazin gündeminden düşmeyen olaylarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Bir yarışma programı sonucunda bir araya gelen ve altı aylık yoğun bir kamp sürecinin ardından milyonluk bir hayran kitlesine ulaşan grup, şimdi de üyeler arasındaki olası bir krizle sarsılıyor.

Üç Üyeden Ortak Hamle: "Gruplaşma" İddiaları Alevlendi

Zeynep Sude Oktay, Esin Bahat, Mina Solak, Lidya Pınar, Hilal Yelekçi ve Sueda Uluca’dan oluşan altı kişilik grupta ayrılık rüzgarları estiği öne sürüldü. Son olarak İspanya seyahatinde bir araya gelen Lidya Pınar, Zeynep Sude Oktay ve Esin Bahat, vücutlarına aynı gülücük figürünü çizdirerek dostluk dövmesi yaptırdı.

Bu anları sosyal medya hesaplarından gururla paylaşan üçlünün, grubun diğer üyelerini dışarıda bırakarak sadece kendi aralarında aynı dövmeyi tercih etmesi kısa sürede sosyal medyanın diline düştü. Takipçiler ve hayran kitlesi arasında “Manifest içinde alt grup mu kuruluyor?” ve “Gruplaşma mı var?” tartışmaları hız kazandı.

Tolga Akış'tan Eleştirilere Sert Tepki

Yaşanan bu gelişmelerin gölgesinde, grubun kurucusu ve menajeri Tolga Akışart arda gelen eleştirilere ve özellikle 2025 yılındaki +18 konser görüntülerinin yeniden dolaşıma sokulmasına sessiz kalmadı. Sosyal medya üzerinden sitem dolu bir açıklama yapan Akış, grubun başarısına gölge düşürülmeye çalışıldığını belirtti.

Akış açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Kızlar ülkenin farklı yerlerinden kısıtlı imkânlar içinde kendi şanslarını yaratarak hayallerini gerçekleştiriyor, 'çocuklara örnek olmuyor.' Kariyerlerinin yanı sıra Türkiye'nin en iyi üniversitelerini derecelerle bitiriyor, yüzlerce öğrenciye burs sağlıyorlar. Ülkemize neşeyi, dansı geri getiren kolektif bir iş yapıyorlar ama herkes görmek istediği şeyi görüyor."

Gözler Diğer Üyelerde

Sahne şovları, kıyafetleri ve şimdi de dövme kriziyle magazin basınının markajında olan Manifest cephesinden, çıkan gruplaşma iddialarına yönelik henüz resmi bir açıklama gelmedi. Hayranlar ise altı kişilik kadronun bu durumdan nasıl etkileneceğini merakla takip ediyor.