Dedublüman, kariyerinin ikinci Harbiye Açıkhava konserinde müzikseverlerle buluştu. Mustafa Yavuz, Çağrı Çelik, Besim Tali, Hazar Altın, Kıvanç Kumlu ve Kurthan Sarpkaya’dan oluşan grup, biletleri tamamen tükenen gecede dinleyicilerine özel bir repertuvar sundu.
Harbiye’de sürpriz düetler
Gecenin en dikkat çeken anları grubun sahnesinde ağırladığı konuk isimlerle yaşandı. Can Ozan “Ağlama Ben Ağlarım”, Seksendört grubunun solisti Tuna Velibaşoğlu “Ölürüm Hasretinle” ve Emir Can İğrek “Sehven” şarkısında Dedublüman’a eşlik etti.
Grup, ilk Harbiye Açıkhava konserini 2023 yılının Eylül ayında gerçekleştirmiş ve bu sahnede performans sergilemenin kariyerlerindeki önemli dönüm noktalarından biri olduğunu vurgulamıştı.
“Her sene Harbiye’yi bekliyoruz”
Konser öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan grup üyeleri, Harbiye Açıkhava Sahnesi’nin kendileri için bir geleneğe dönüştüğünü ifade etti. Türkiye’nin en prestijli sahnelerinden birinde yer almanın sorumluluk getirdiğini belirten müzisyenler, bu atmosferin heyecanını her zaman ayrı tuttuklarını aktardı.
Röportajda yeni projeleri “Dedub Sessions” hakkında da bilgi veren ekip, konser gecesi yakaladıkları enerjinin ardından bir hafta içinde klip çekimlerini tamamlayıp projeyi kısa süre sonra dinleyicilerin beğenisine sunacaklarını kaydetti.