İstanbul
Açık
22°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Magazin Demet Akalın 30. sanat yılını yeni şarkılarla kutlayacak

Demet Akalın 30. sanat yılını yeni şarkılarla kutlayacak

Demet Akalın, Merter Moda Haftası kapanışında 30. sanat yılına özel projelerini açıkladı. Ünlü sanatçı, klipleri için bütçesini zorlayacağını esprili bir dille ifade etti.

MESİAD tarafından düzenlenen 8. Merter Moda Haftası, Demet Akalın'ın kapanış konseriyle sona erdi. Moda dünyasının isimlerini buluşturan organizasyonda sahneye çıkan Akalın, şarkılarıyla gecede yer alırken konser öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz yaz Bodrum’da talihsiz bir kaza geçirdiğini belirten sanatçı, giydiği terlikler nedeniyle kayarak kalçasının üzerine düştüğünü, iğne ve fizik tedavi desteğiyle sürecat atlattığını aktardı.

30. sanat yılına özel yeni şarkılar ve klip yatırımı

Müzik kariyerinde 30. yılını kutlamaya hazırlanan Demet Akalın, "Sebebim" albümünün çıkışından bu yana geçen süreci yeni projelerle taçlandıracağını belirtti. Özel bir kutlama konseri yerine doğrudan yeni şarkılara odaklandığını vurgulayan Akalın; Ersan ve Sefo ile hazırladıkları ortak projeleri ara vermeden dinleyicilerle buluşturmak istediğini dile getirdi. Klip bütçelerine de değinen sanatçı, "Birkaç konser parasını bayılacağız" sözleriyle 30. yılına özel iddialı görsel çalışmalar hazırladığını ifade etti.

Sefo ile yürüttükleri çalışma sürecinden övgüyle bahseden Akalın, genç meslektaşının temposuna dikkat çekerek kendisine dinlenmesi yönünde tavsiyelerde bulunduğunu belirtti. Sektördeki usta isimleri de değerlendiren sanatçı, Ajda Pekkan'ın daha ikonik ve mesafeli bir duruşa sahip olduğunu, Seda Sayan'ın ise halka yakın tarzıyla öne çıktığını söyledi.

Yapay zeka teknolojilerine ilişkin tecrübelerini de aktaran Akalın, daha önce bu alanda bir deneyim yaşadığını ancak maliyetlerin yüksekliği nedeniyle tekrar tercih etmeyi düşünmediğini kaydetti.

1.Merter Moda Haftası'nın kapanış sahnesinde performans sergileyen Demet Akalın, 30. sanat yılı projeleri kapsamındaki yeni eserlerini önümüzdeki dönemde sırayla yayınlamayı sürdürecek.