İstanbul
Kapalı
6°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Magazin Demet Akalın’dan Geçmişe Yolculuk, Gençlik Fotoğrafı Sosyal Medyayı Salladı

Demet Akalın’dan Geçmişe Yolculuk, Gençlik Fotoğrafı Sosyal Medyayı Salladı

Demet Akalın gençlik fotoğrafını sosyal medyada paylaştı, paylaşım binlerce beğeni ve yorum alarak nostalji rüzgarı estirdi.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, sosyal medya hesabından yıllar öncesine ait gençlik karesini yayınladı. Paylaşım, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum alarak takipçilerini geçmişe götürdü. Akalın, fotoğrafın altına “Gözümde ışık bile varmış, gençlik” notunu düşerek paylaşımına eşlik etti.

Sosyal Medya Kullanıcıları Nostaljiye Katıldı

Takipçiler, Demet Akalın’ın paylaşımına yoğun ilgi gösterdi. Sosyal medya kullanıcıları, yorumlarda “Eskiden de güzeldi şimdi de güzel”, “Resmen geçmişe gittim” ve “Her yaşında ayrı güzelsin abla” ifadelerini kullandı. Paylaşım kısa süre içinde viral hâle geldi ve geniş bir etkileşim aldı.

Akalın’ın Paylaşımı Dikkat Çekti

Demet Akalın’ın gençlik karesi, şarkıcının kariyeri veya güncel tartışmalarından bağımsız olarak gündemde yer buldu. Ünlü isim, sosyal medyadaki paylaşımıyla takipçilerini geçmiş yıllara götürdü ve nostalji rüzgarı estirdi.

Hayranlar Arasında Beğeni Rekoru Kırdı

Paylaşım, Akalın’ın hayranları arasında büyük beğeni topladı. Fotoğraf, hem eski dönemleri hatırlatan bir nostalji etkisi oluşturdu hem de şarkıcının yıllar içinde değişimini gözler önüne serdi.