İstanbul
Kapalı
24°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Magazin Demet Şener ailece çıkacakları Yunanistan tatili öncesi alışveriş yaptı

Demet Şener ailece çıkacakları Yunanistan tatili öncesi alışveriş yaptı

Demet Şener, eski eşi İbrahim Kutluay ve çocuklarıyla çıkacakları Yunanistan tatili öncesinde İstinyePark'ta alışveriş yaparken görüntülendi.

Demet Şener, önceki gün İstinyePark'ta alışveriş yaparken objektiflere yansıdı. Geçtiğimiz günlerde çocukları için eski eşi İbrahim Kutluay ile yeniden dostluk kurduklarını açıklayan Şener, ailece çıkacakları komşu ülke tatili öncesinde hazırlıklarını tamamladı. AVM'deki lüks mağazaları gezerek eksiklerini tamamlayan ünlü model, alışveriş boyunca neşeli tavırlarıyla dikkat çekti.

Yunanistan kapıda vize uygulaması tatile ilgiyi artırdı

Türk tatilcilerin Yunan adalarına olan ilgisi artarak devam ederken, Türkiye vatandaşlarına yönelik başlatılan kapıda vize uygulaması Ege adalarına seyahatleri kolaylaştırdı. Yunanistan yetkili makamlarınca yürütülen Doğu Ege Adaları kapıda vize programı; Rodos, Sisam, İstanköy, Sakız ve Midilli'nin de aralarında bulunduğu 10 adada geçerliliğini koruyor. Uygulama kapsamında Türk turistler, gerekli evrakları sınır kapısında sunarak 7 güne kadar tek girişli vize ile adalara ziyaret gerçekleştirebiliyor.

Tatil hazırlıklarını tamamlayarak AVM'den ayrılan Demet Şener'in, çocukları ve eski eşi İbrahim Kutluay ile birlikte Yunanistan'da kısa bir tatil yapacağı öğrenildi.