İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Magazin Derya Bedavacı Bergen’i oynamak istediğini açıkladı: “Bir teklif gelmişti ama olmadı”

Derya Bedavacı Bergen’i oynamak istediğini açıkladı: “Bir teklif gelmişti ama olmadı”

Derya Bedavacı’dan çarpıcı açıklamalar: “Bergen’i oynamak isterdim” dedi, rap müziğe göz kırptı. Oyunculuk ve yeni projeler yolda!

MUHABİR: Hanife Dilli

Arabesk müziğin yükselen sesi Derya Bedavacı, Kıbrıs’ta sahne aldıktan sonra samimi açıklamalarıyla dikkatleri yeniden üzerine çekti. Grand Sapphire Resort'ta gerçekleşen konserde salonu tıklım tıklım dolduran Bedavacı, konser öncesi basın mensuplarıyla sohbet ederek müzik kariyerine ve gelecekteki hedeflerine dair çarpıcı ifadeler kullandı.

Kariyerinde emin adımlarla ilerleyen sanatçı, sonbahara kadar sürecek yoğun bir konser maratonunun içinde olduklarını belirtti. “Çok çalıştık, biraz eğlendik, biraz da dinlendik. İzmir’de yaşamanın avantajını yaşıyorum. Konserler dışında küçük kaçamaklarla enerjimi topluyorum,” diyerek yaz temposuna dair bir özet geçti.

rap sürprizi gelebilir: “duygusal bağ kurarsam neden olmasın?”

Her zaman duygusal şarkılarla tanınan ve arabesk-pop çizgisinde güçlü bir kimlik oluşturan Derya Bedavacı, farklı türlere kapıyı kapatmıyor. Basın mensuplarının “Rap yapar mısınız?” sorusuna verdiği cevap, hayranlarını şaşırtacak cinsten oldu:

“Şu an öyle bir planım yok ama bir şarkıya duygusal olarak bağ kurarsam, neden olmasın? Kendimi sınırlamıyorum. İlginç bir proje olursa hayır demem.”

Bu açıklamasıyla hem müzikal çeşitliliğe açık olduğunu ortaya koyan Bedavacı, aynı zamanda hayranlarına gelecek dönemde bambaşka tarzlarda işlerin sinyalini de vermiş oldu.

bergen’e hayranlık: “bir teklif geldi, ama denk gelmedi”

Basın toplantısının en çok konuşulan anı ise oyunculukla ilgili gelen soruya verdiği içten yanıt oldu. Ünlü sanatçı, müziğin dışında da kendini ifade etmekten çekinmediğini göstererek şu ifadeleri kullandı:

“Bir müzisyeni canlandıracaksam neden olmasın? Özellikle Bergen’i oynamak çok isterdim. Hatta bir sahnede Gönül Akkor’u canlandırmam için teklif geldi ama konser takvimi nedeniyle olmadı. Hiçbir zaman büyük konuşmam, her an her şey olabilir.”

Derya Bedavacı'nın bu sözleri, hem oyunculuk konusundaki heyecanını hem de arabesk dünyasının ikonik isimlerine duyduğu saygıyı net biçimde ortaya koyuyor.

yeni şarkılar yolda: “3-4 ayda bir yeni şarkı gelecek”

Haziran ayında çıkan “Çık Artık Aklımdan” şarkısıyla büyük beğeni toplayan Bedavacı, üretmeye devam edeceğini duyurdu. Sonbahara girerken yeni bir parçanın daha yayınlanacağını açıklayan sanatçı, artık her üç-dört ayda bir yeni şarkı çıkaracaklarını ifade etti.

Bu planlama, sanatçının dijital platformlardaki varlığını sürekli canlı tutmayı ve müzik listelerindeki etkinliğini artırmayı hedeflediğini gösteriyor.