İstanbul
Açık
28°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Magazin Derya Bedavacı yeni teklisi Atlatırım’ı Şile’de çektiği kliple yayımladı

Derya Bedavacı yeni teklisi Atlatırım’ı Şile’de çektiği kliple yayımladı

Arabesk müziğin başarılı sesi Derya Bedavacı, söz ve müziği kendisine ait olan "Atlatırım" şarkısını Ecem Gündoğdu yönetmenliğinde Şile sahilinde kliplendirerek müzikseverlerin beğenisine sundu.

Arabesk müziğinin önde gelen seslerinden Derya Bedavacı, yeni teklisi “Atlatırım”ı müzikseverlerle buluşturdu. Söz ve müziği sanatçının kendisine ait olan şarkının klibi, Ecem Gündoğdu yönetmenliğinde Şile’de yaklaşık 24 saat süren yoğun bir çekim takvimiyle tamamlandı. 

Yaz konseptine uygun bir çalışma gerçekleştirdiklerini söyleyen Derya Bedavacı, “Şarkımız her zamanki gibi biraz hüzünlü, biraz depresif. Genelde iç mekân tercih ediyoruz ama bu kez değişiklik yapmak istedik. Ben İzmirliyim ve Şile’ye ilk kez geldim. Denizin turkuaza döndüğü anlar gerçekten büyüleyiciydi” dedi.

Yoğun konser maratonu ve yaz sezonu planları

Yoğun konser temposunun hız kesmeden devam ettiğini belirten başarılı sanatçı, haziran ayının sonuna kadar İstanbul’da sahne almaya devam edeceğini, temmuz ayından itibaren ise Bodrum, Çeşme ve çeşitli festival konserleriyle yaz sezonuna resmi olarak başlayacağını söyledi. 

Şehir şehir dolaşmayı ve yöresel tatları keşfetmeyi çok sevdiğini söyleyen Bedavacı, “Kayseri’de mantı, Konya’da pide… Gittiğim her yerde o şehrin lezzetlerini mutlaka deniyorum. Benim için hepsi ayrı güzel” ifadelerini kullandı. Kilo konusunda da her zaman dengeli davrandığını sözlerine ekleyen ünlü şarkıcı, yoğun konser maratonunun dışında yaz aylarında İzmir’deki evinde vakit geçirmeyi planladığını belirterek, “İnşallah yazın biraz dinlenip ailemle birlikte İzmir’de olacağız” dedi.