İstanbul
Kapalı
14°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Magazin Ece Erken oğlu Eymen'in eğitimi için Dubai'ye taşınmaya hazırlanıyor

Ece Erken oğlu Eymen'in eğitimi için Dubai'ye taşınmaya hazırlanıyor

Sunucu Ece Erken, oğlu Eymen'in eğitim süreci için Dubai'ye gitmeye hazırlandığını ve önümüzdeki dönemde İstanbul-Dubai arasında yoğun bir tempo yaşayacağını söyledi.

Ekranların tanınan sunucularından Ece Erken, geçtiğimiz gün İstinyePark'ta objektiflere takıldı. Alışveriş merkezine tek başına gelerek hem kendisi hem de oğlu Eymen için alışveriş yapan Erken, önümüzdeki döneme ilişkin planlarını paylaştı.

 Yakın zamanda oğlunun eğitimi sebebiyle Dubai'ye gitmeye hazırlanan ünlü sunucu, yeni dönemde iki şehir arasında mekik dokuyacağı yoğun bir takvime adım atıyor. Bir yandan iş hayatındaki projelerini sürdürecek olan Erken, diğer yandan oğlunun eğitim süreciyle yakından ilgilenecek.

Birleşik Arap Emirlikleri'nde Türk öğrencilerin eğitim olanakları

Son yıllarda Birleşik Arap Emirlikleri, özellikle Dubai merkezli uluslararası okulları ve küresel müfredat seçenekleriyle Türk aileler tarafından sıkça tercih edilen eğitim merkezlerinden biri haline geldi. Bölgedeki uluslararası okullar, İngiliz ve Amerikan eğitim sistemlerine uygun diploma programları sunarken; çok kültürlü kampüs ortamı ve yüksek güvenlik standartları sayesinde çocuklarının küresel vizyon kazanmasını isteyen ebeveynlerin ilk sıralardaki tercihleri arasında yer alıyor.