İstanbul
Parçalı az bulutlu
25°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Magazin Edis ve Bengü, 40 bin kişiye Taşköprü'de unutulmaz bir konser deneyimi yaşattı

Edis ve Bengü, 40 bin kişiye Taşköprü'de unutulmaz bir konser deneyimi yaşattı

Taşköprü Kültür ve Sarımsak Festivali'nin final konserinde Edis ve Bengü, 40 bin kişiye coşku dolu bir gece yaşattı.

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde bu yıl 36.sı düzenlenen Uluslararası Taşköprü Kültür ve Sarımsak Festivali, muhteşem bir konserle sona erdi. Festivalin final konserinde Edis ve Bengü, yaklaşık 40 bin kişinin katılımıyla unutulmaz bir gece yaşattı.

Festival coşkusu zirveye ulaştı

Taşköprü Belediyesi'nin organize ettiği festival, şarkıcı Bengü'nün konseriyle başladı. Bengü, sahneye çıktığı an alanı dolduran binlerce kişi tarafından coşkuyla karşılandı. Tanınmış şarkılarının yanı sıra hayranlarından gelen yoğun ilgi ve destekle konserini renklendirdi. Katılımcılar, bu anları cep telefonlarıyla ölümsüzleştirirken, konser alanında büyük bir enerji hakim oldu.

Edis'in sahne performansı ve özel anlar

Konserin sona yaklaşmasıyla birlikte sahneye çıkan Edis ise izleyicileri kendine hayran bıraktı. Özellikle popüler parçaları "Benim Ol", "Arıyorum" ve "Yalan" gibi eserleriyle 40 bin kişilik kalabalığı coşturdu. Konser esnasında, sahneye davet ettiği bir çift, evlilik teklifinde bulunarak unutulmaz bir an yaşattı. Edis, aynı zamanda Taşköprü sarımsağından yapılmış tacı da takarak yerel kültüre destek verdi. Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, Edis'e ve Bengü'ye bu güzel etkinlikte bulundukları için teşekkürlerini sundu.

Başkan Arslan, etkinliklerin düzenlenmesindeki amaçlarının, vatandaşların keyifli zaman geçirmesini sağlamak olduğunu belirtirken, festivalin bu yıl da başarılı bir şekilde tamamlandığını vurguladı. Edis de meşhur Taşköprü sarımsağını tatma fırsatını büyük bir heyecanla beklediğini ifade etti.

EDİS KONSERDE SAHNE ALDI.

EDİS KONSERDE SAHNE ALDI.