Uzun süredir beklenen Rusya turnesi için geçtiğimiz hafta yola çıkan Emre Altuğ, havaalanına indiği andan itibaren yoğun bir ilgiyle karşılandı. Rus basınının yakın takibindeki sanatçı, havaalanından oteline kadar uzanan süreçte röportajlar verdi, hayranlarıyla fotoğraflar çektirdi ve sosyal medyada gündem oldu.
Moskova’dan St. Petersburg’a Müzik Dolu Bir Hafta
Turnenin ilk ayağını Moskova’da gerçekleştiren Altuğ, konser boyunca sahne enerjisi ve güçlü performansıyla büyük beğeni topladı. Ardından Kazan ve St. Petersburg’a geçen sanatçı, her şehirde kapalı gişe konserlerle sahne aldı. Özellikle Rus hayranların yoğun ilgisi, konser salonlarında coşkulu anlara sahne oldu.
Sanatçı, turne boyunca Rusya’nın önde gelen televizyon programlarına konuk olarak Türk müziğini geniş kitlelerle buluşturdu.
“Bir Pop Masalı” Türkiye’de Devam Ediyor
Emre Altuğ’un müzik kariyerinde özel bir konsept olarak yer alan “Bir Pop Masalı” sahne şovu, Rusya’daki başarının ardından 27 Kasım’da İstanbul Zorlu PSM sahnesinde yeniden izleyiciyle buluşacak. Altuğ, hem sahne tasarımı hem repertuvarıyla unutulmaz bir geceye daha imza atmaya hazırlanıyor.