İstanbul
Açık
11°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Magazin Eski model Nur Gümüşdoğrayan: ''Teoman'ın sözleri evlilik kurumuna zarar verir''

Eski model Nur Gümüşdoğrayan: ''Teoman'ın sözleri evlilik kurumuna zarar verir''

Eski model Nur Gümüşdoğrayan ekonomik şartların evlilikten uzaklaştırdığı iddialarını yorumlarken, Teoman'ın evlilik hakkındaki sözlerine karşı çıktı.

MUHABİR: Ahmet Muhammer Güngör

Eski model Nur Gümüşdoğrayan, çocukları Leyla ile Yaman ve annesi Nurhan Akman ile birlikte Nişantaşı City's'de objektiflere yakalandı. Gümüşdoğrayan, kızının potansiyel bir güzellik yarışmasına katılması durumunda destekleyeceğini belirtirken, annesi de bu durumla gurur duyacaklarını ifade etti.

Nur Gümüşdoğrayan'ın Ailesinden Hedefler

Leyla ile Yaman, ileride veteriner olma hayali kurduklarını açıklarken, Gümüşdoğrayan ise çocukların tekil yaşamayı tercih ettiğini düşündüğünü belirtti. Ayrıca, Teoman'ın evlilik hakkındaki sözlerine ilişkin çarpıcı yorumlarda bulundu.

Ekonomik Şartlar ve Evlilik Üzerine Düşünceler

Gümüşdoğrayan, ekonomik şartların kadınları evlilikten uzaklaştırmadığını dile getirdi. Türkiye'de nüfusun azalacağı yönündeki araştırmalara ise farklı bir bakış açısı getirdi, hayat şartlarının zorluğundan dolayı insanların çocuk yapmaktan kaçındığını ifade etti.

‘’TEOMAN'IN AÇIKLAMASI EVLİLİK KURUMUNA ZARAR VEREBİLİR''

‘’Teoman'ın açıklaması evlilik kurumuna zarar verebilir. Yapmak isteyen, 'Evlenmeyeyim böyle yaşamak daha güzel Teoman diyor' diyebilir. Teoman'ı dinleyen çok vardır" ifadelerini kullandı. Model, "Ekonomik şartlar kadınları evlilikten uzaklaştırır mı?" sorusuna, "Beni uzaklaştırmadı" yanıtını verdi. Araştırmaya göre ilerleyen yıllarda Türkiye nüfusunun düşeceği söylenmesine Gümüşdoğrayan, "Evlenmiyor kimse... Çocuk yapmıyorlar. Bir tane tamam deyip yapmıyorlar. 2-3 taneye bakamayız diyorlar. Biz dört kardeşiz. Kuzenlerim dört kardeşler. Şimdi bir çocukla tamam diyorlar. Hayat pahalı... Hayat şartları zor" açıklamasını yaptı.