"Muhtemel Aşk" dizisinin başrol oyuncularından Feyyaz Şerifoğlu, "Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet" programına konuk olarak özel hayatına ve oyunculuk kariyerine dair samimi değerlendirmeler yaptı.
Eşiyle olan ilişkilerinin yıllar içerisinde daha da güçlendiğini vurgulayan ünlü oyuncu, dördüncü yıllarında nişanlandıklarını, beşinci yıllarında ise evlendiklerini ifade etti. Yakın zamanda baba olma heyecanını tadan Şerifoğlu, bu yeni dönemin sosyal medya alışkanlıklarına dahi yansıdığını esprili bir dille belirterek Instagram keşfet ekranının tamamen bebek bakımı, bez değiştirme ve gaz çıkarma videolarıyla dolduğunu aktardı.
Aşka dair kendi tanımını paylaşan oyuncu, aşkın karşındakinin gözlerine bakıldığında zamanla azalmayan, aksine gün geçtikçe katlanarak artan bir duygu olduğunu söyledi. Romantik bir yapıya sahip olduğunu belirten Şerifoğlu, eşine Capri adasında evlenme teklif ettiğini dile getirdi. Mesleğinin ilk yıllarında karşılaştığı önyargılara da değinen ünlü isim, başrol olarak sektöre adım attığında "Bu çocuk başrol, ne alaka?" şeklinde eleştiriler aldığını hatırlatarak, kimin neyi hak ettiğine ve nasip olan durumlara saygı duyulması gerektiğini vurguladı. "Muhtemel Aşk" dizisindeki Tolga karakterine de değinen oyuncu, dışarıdan şımarık bir zengin çocuğu gibi görünen fakat altı dolu olan bir karakteri canlandırmaktan memnuniyet duyduğunu aktardı.
Feyyaz Şerifoğlu'nun samimi açıklamalarının yer aldığı "Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet" programı, her cuma saat 14.00’te Hürriyet YouTube kanalında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor.