İstanbul
Parçalı bulutlu
14°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Magazin Gülşen: Ben sadece işimi yapıyorum

Gülşen: Ben sadece işimi yapıyorum

Son olarak single pozlarıyla sosyal medyada gündem olan Gülşen, kostümleri ve sahne şovuyla ilgili gelen eleştirilere yanıt verdi. Ünlü şarkıcı, "Ben sadece işimi yapıyorum" ifadelerini kullandı

Ünlü popçu Gülşen'in geçtiğimiz günlerde yayınladığı 'Lolipop' adlı single için çektirdiği fotoğraflar, sosyal medyada gündem olmuştu. 45 yaşındaki sanatçının son sahne programında bir arkadaşının kucağına oturduğu görüntüler de çok konuşulmuştu. Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Gülşen, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Bir mekanda yemek yedikten sonra modacı Hakan Yıldırım'ın stüdyosuna geçen ünlü şarkıcı, gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Yoğun bir konser maratonuna başladığını ifade eden Gülşen, kostümleri ve sahne şovuyla ilgili eleştirilere yanıt verdi.  Ünlü popçu, "Ben sadece işimi yapıyorum. Konserlerimi veriyorum. Hayatıma devam ediyorum. Önümde inanılmaz bir konser yoğunluğu var. Onlara hazırlanıyorum. Yeni şarkılarımı yazıyorum. Benim hayatım bundan ibaret." dedi.

 


Konuşanlara sorun

Geçtiğimiz günlerde de bir alışveriş merkezinde görüntülenen Gülşen, "Pozlarınız ve arkadaşınızın kucağına oturmanız çok konuşuldu. Neler söylemek istersiniz?" sorusuna şöyle yanıt vermişti: "Ben sadece konser veriyorum. Sonra başka konserler de vereceğim. Bana değil, bu olayları çok konuşanlara sorun."