İstanbul
Açık
25°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Magazin Gürsu'nun 28. armut festivali müzik dolu akşamlarla son buldu

Gürsu'nun 28. armut festivali müzik dolu akşamlarla son buldu

Gürsu'nun geleneksel 28. Armutt Kültür ve Sanat Festivali, iki gün süren konserlerle coşkuyla tamamlandı ve katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı.

Gürsu Belediyesi tarafından düzenlenen 28. Armut Kültür ve Sanat Festivali, finalini rengarenk konserlerle taçlandırdı. Festival, bir hafta önce Gürsu Kent Meydanı’nda gerçekleştirilen alışveriş şenliği ve gösterilerle başladı. Katılımcılar için çeşitli alışveriş stantları, eğlenceler ve konserler sunuldu.

Konserlerle dolu final:

Festivalin final programında, Cumartesi akşamı İkilem Grubu sahne alarak katılımcıları coşturdu. Pazar akşamı ise Mela Bedel dinleyicileri müziğin büyüsüne kaptırdı. Her iki gün de müzik ziyafeti eşliğinde, Gürsu'da adeta festival coşkusu yaşandı.

Teşekkür konuşması ve hediyeler:

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, festivalin organizasyonuna katkı veren Yeşil Çevre ve Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Işık, "Bu güzel şarkıları paylaşmak harika, nice festivallerde buluşmak üzere" dedi. Konserlerin ardından sanatçılara, coğrafi tescil işaretli Gürsu armudu hediye edildi. Gençler, festivalin geç saatlerine kadar eğlencenin tadını çıkardılar.

GÜRSU BELEDİYESİ TARAFINDAN DÜZENLENEN 28. ARMUT KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ FİNALİNİ, DÜZENLENEN...

GÜRSU BELEDİYESİ TARAFINDAN DÜZENLENEN 28. ARMUT KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ FİNALİNİ, DÜZENLENEN İKİ BÜYÜK KONSERLE TAMAMLADI. BİR HAFTA ÖNCE ALIŞVERİŞ ŞENLİĞİ VE GÖSTERİLERLE GÜRSU KENT MEYDANI’NDA BAŞLAYAN FESTİVAL KAPSAMINDA ALIŞVERİŞ STANTLARI, KONSERLER, EĞLENCELER DÜZENLENDİ. FİNAL PROGRAMINDA İSE GÜRSU’DA KONSER COŞKUSU YAŞANDI. CUMARTESİ AKŞAMI İKİLEM GRUBU’NUN KEYİFLİ SAHNESİ İLE COŞAN GÜRSULULAR, PAZAR AKŞAMI İSE MELA BEDEL’İ DİNLEDİ. HER İKİ GÜN DE MÜZİK ZİYAFETİNİN YAŞANDIĞI KONSER AKŞAMLARI İLE GÜRSU’DA DÜZENLENEN 28. ARMUT KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ SONA ERDİ.