İstanbul
Kapalı
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Magazin Hastane Odasından İsyan! Aslı Bekiroğlu’ndan 'Hesabımı Çalıyorlar' Tepkisi

Hastane Odasından İsyan! Aslı Bekiroğlu’ndan 'Hesabımı Çalıyorlar' Tepkisi

Oyuncu Aslı Bekiroğlu, geçirdiği sağlık süreciyle gündemdeki yerini korurken, hastaneden yaptığı paylaşımda yaşadığı farklı bir duruma da dikkat çekti. Bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden ve birden fazla ameliyat geçiren Bekiroğlu, sosyal medya hesabının ele geçirilmeye çalışıldığını açıkladı.

Aslı Bekiroğlu’nun sağlık süreci, rahminden miyom alınması amacıyla gerçekleştirilen ameliyatla başladı. Oyuncu, katıldığı bir programda yaptığı açıklamada operasyon sırasında ciddi bir komplikasyon yaşandığını ifade etti.

Bekiroğlu, ameliyat sırasında bağırsağının yanlışlıkla kesildiğini belirterek, yaklaşık 7 santimlik bir bölümün etkilendiğini aktardı. Bu gelişmenin ardından bir hafta sonra yeniden ameliyata alındığını söyledi.

İkinci ameliyatın, ilk operasyon sırasında yapılan müdahale sonrası oluşan sorunların giderilmesi amacıyla gerçekleştirildiği belirtildi.

Hastanede Tedavi Süreci Devam Ediyor

Geçirdiği operasyonların ardından hastanede tedavisi devam eden Aslı Bekiroğlu, sağlık durumuna ilişkin süreci zaman zaman sosyal medya üzerinden paylaşıyor. Oyuncunun son olarak 5. kez ameliyat olduğunu duyurduğu ifade edildi.

Bekiroğlu’nun tedavi sürecinin hastanede sürdüğü ve sağlık durumuyla ilgili gelişmelerin takip edildiği belirtildi.

Sosyal Medya Hesabına Müdahale Girişimi

Hastane odasından bir video paylaşan Bekiroğlu, yaşadığı sağlık sürecine ek olarak sosyal medya hesabına yönelik bir girişimle karşılaştığını açıkladı. Oyuncu, TikTok hesabının ele geçirilmeye çalışıldığını ifade etti.

Bekiroğlu, telefonuna doğrulama kodu geldiğini belirterek, bu duruma tepki gösterdi.

“Hayatım İçin Savaşıyorum” Sözleri

Aslı Bekiroğlu, yaşadığı durumu şu sözlerle dile getirdi:

“Ben burada hayatımla uğraşıyorum, hayatım için savaşıyorum ve bir anda telefonuma TikTok doğrulama kodu geliyor. Aslı geberirken, TikTok'unu çalalım.”

Oyuncunun bu ifadeleri, sosyal medyada kısa sürede geniş yankı buldu.

Gündemde Yer Almaya Devam Ediyor

Hem sağlık süreci hem de yaptığı açıklamalarla gündemde yer alan Aslı Bekiroğlu’nun hastaneden yaptığı son paylaşım, farklı platformlarda paylaşıldı. Yaşanan gelişmeler, oyuncunun sağlık durumu ve sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalarla birlikte kamuoyunda yer bulmaya devam ediyor.

gemius tracker