İstanbul
Açık
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Magazin Hazal Kaya'dan şaşırtan itiraflar "Astroloğuma sormadan imza atmam, sirkeyle yıkanırım"

Hazal Kaya'dan şaşırtan itiraflar "Astroloğuma sormadan imza atmam, sirkeyle yıkanırım"

Başarılı oyuncu Hazal Kaya, katıldığı bir televizyon programında herkesi şaşırtan itiraflarda bulundu. Kaya, takıntılarından bahsederken sosyal medyada itiraflarıyla gündem oldu.

Aşk-ı Memnu, Pera Palas'ta Bir Gece gibi pek çok yapımda yer alan başarılı oyuncu ve anne Hazal Kaya, bir televizyon programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kaya, özel hayatından evliliğine ve takıntılarına dair pek çok konu hakkında konuştu.

Ahmet Mümtaz Taylan'a konuk olan oyuncu Hazal Kaya meslektaşı Ali Atay'la olan evliliğinden ve çocuklarına pek çok konuda gündeme gelen açıklamalarda bulundu. 2019 yılında evlenen çiftin Fikret Ali ve Leyla Süreyya adında 2 çocuğu bulunuyor.

655f505a4e3fe02dd81e7924.webp

Hazal Kaya, Ahmet Mümtaz Taylan'ın sorduğu "Takıntıların var mı?" sorusuna samimi bir itirafta bulundu. Kaya "Evini sirkeyle sildiğini ve sirkeyle yıkandığını" açıkladı. Ardından sözlerine "Adaçayı ve çörekotu yakarım, Astroloğuma sormadan asla imza atmam" yanıtını verdi.

hazal-kaya-1.jpg

Fikret Ali'nin doğumu Merkür Retrosuna denk geldi

Oğlu Fikret Ali'nin doğum sürecini anlatan Hazal Kaya, Fiko'nun doğumu Merkür Retrosuna denk geldi, hatta o kadar komik ki sancım var " Merkür Retrosu'nda doğan çocuklara ne oluyormuş? diye sordum. Ali'de "Öyle birşey yok, gerçek değil" diyerek sözlerini tamamladı.