Ünlü sanatçı Berdan Mardini, Aqua Florya AVM'deki Mardini Kozmetik standında yoğun ilgi gördü. Sürpriz ziyaretçileri ise Türk müziğinin efsane ismi İbrahim Tatlıses ve ünlü oyuncu Şafak Sezer oldu. Dostluk ve espri dolu anların yaşandığı tanıtım etkinliği, renkli görüntülere sahne oldu.
Standda Mardini’nin ürünlerini bizzat tanıtması sırasında, usta sanatçının 'Neşeli Günler' filmindeki traş bıçağı sahnesini taklit etmesi büyük alkış topladı. Mardini, gelen konuklara gül yağı ve gül suyu denemeleri yaptırdı. Tatlıses, "Her gün kullanıyorum" dediği gül suyunu överken, Sezer ise "İbrahim Güllüses olmuşsun" diyerek ortamı kahkahaya boğdu.

Özel hayatlarıyla da merak uyandıran üçlü, hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirdi. Özellikle Tatlıses’in birlikte geldiği asistanı Tuğçe Korkmaz, sanatçıya yakın ilgisiyle dikkat çekti. “Sürpriz evlilik gelir mi?” sorusuna Tatlıses’ten, “Bizde ne olacağı belli olmaz” yanıtı geldi.
'Düğün Çok Masraflı' Tartışması
Üçlü daha sonra AVM içerisindeki Marna restoranında bir araya geldi. Kısa süre önce evlenen Mardini, “Davet etmedik, milleti masraftan kurtardık” derken, Tatlıses ise “Düğün bir ton dert” sözleriyle destek verdi. Mardini, "Eskiden Alişan çeyrek, İbrahim Abi hep tam takardı" diyerek anılarla dolu samimi açıklamalarda bulundu.
Mardin Balayı, Gül Hasadı ve Sürpriz Projeler
Şafak Sezer'in esprili yorumlarına sahne olan sohbet sırasında Mardini, “Mayısta Mardin’e, gül hasadına gidiyoruz. Herkes Paris, Roma diyor; biz memleketimize gidiyoruz” diyerek, yerli ve milli turizm vurgusuyla farklılık yarattı.
Tatlıses'in asistanı Korkmaz ile olan yakınlığı da dikkatlerden kaçmadı. Evlenme söylentilerine net yanıt veren sanatçı, “Evlenirim, evlenmem kime ne?” diyerek özgür tavrını ortaya koydu.

Ortak Proje Müjdesi mi Geliyor?
Gecenin sonunda, "Bu üçlü birlikte projede olur mu?" sorusuna Şafak Sezer'den gelen "Olabilir, neden olmasın" yanıtı, yeni bir TV projesi ihtimalini gündeme taşıdı. Mardini ise Sezer'in yazdığı dizide baba rolüyle yer alabileceğini ifade ederek, ekranlara dönüş sinyali verdi.