Gazeteci, yazar ve tıp doktoru Erkan Sevinç’in farklı alanlardan özel konuklarla gerçekleştirdiği ve gelenekselleşen “Çok Özel” başlıklı interaktif söyleşi serisi tüm hızıyla devam ediyor. Kültür ve sanat hayatına derinlik katan bu etkinlik zincirinin son adresi, İzmir Karataş’ın tarihi dokusunu yansıtan mekanlarından Rio Antika Cafe oldu. Yoğun bir katılımın gözlendiği bu özel akşamda, Türk müziğinde farklı kuşakları ortak melodilerde buluşturmayı başaran ünlü müzik grubu Tual sahne aldı.
Erkan Sevinç’in moderatörlüğünde gerçekleştirilen söyleşiye radyo ve televizyon dünyasının sempatik yapımcı ve sunucusu Eray Bozkurt da katılım sağladı. Söyleşi esnasında Grup Tual'in kemik kadrosunu oluşturan İskender Türsen, Ertuğrul Perşembe ve Devrim Seyrek, dinleyicilerin merak ettiği soruları büyük bir içtenlikle yanıtlayarak grubun müzikal yolculuğunu paylaştı. Soru-cevap bölümünün tamamlanmasının ardından sahne alan Tual üyeleri, etkinliğe katılan misafirlere hafızalara kazınan ve dillerden düşmeyen birbirinden güzel şarkılarını canlı performansla seslendirerek unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu.

Söyleşi serisinin yeni durağı Che Bar olacak
Büyük ilgi gören "Erkan Sevinç Çok Özel" söyleşilerinin bir sonraki durak takvimi de etkinlik sonunda organizasyon komitesi tarafından açıklandı. Söyleşi serisinin 19 Temmuz akşamı İzmir'in popüler mekanlarından Che Bar’da hız kesmeden devam edeceği duyuruldu. Sanatseverlerin ajandalarına not edebileceği bu yeni buluşmanın özel konuklarının ise edebiyat dünyasından yazar Semra Yeşil ile usta müzisyen Aydın Öğüt olacağı belirtildi.