Ekranların aranan yüzü Kaan Urgancıoğlu, kariyerindeki başarıyı özel hayatındaki mutlulukla taçlandırmaya devam ediyor. 2023 yılında Atina’da sürpriz bir nikahla Burcu Denizer ile hayatını birleştiren yakışıklı oyuncu, aynı yıl baba olmanın sevincini yaşamıştı. Şimdilerde yoğun set temposuna kısa bir ara veren Urgancıoğlu, tüm vaktini gözünden sakındığı oğlu Ardıç’a ayırıyor. Ünlü oyuncunun sosyal medyada paylaştığı "baba-oğul" temalı doğa kareleri, takipçilerinden tam not aldı.
Gizemli Tavır Devam Ediyor: Yüzünü Yine Göstermedi!
Sosyal medyayı aktif kullansa da özel hayatını bir kale gibi koruyan Urgancıoğlu, "mahremiyet" konusundaki titizliğini yine bozmadı. Çocuklarının yüzünü kamuoyuyla paylaşmamayı tercih eden Urgancıoğlu-Denizer çifti, bu kuralı son doğa yürüyüşünde de sürdürdü. Ardıç’ın yüzünü göstermeden paylaşılan fotoğraflarda, minik bebeğin ne kadar hızlı büyüdüğü dikkatlerden kaçmadı. Takipçileri, paylaşımın altına "Maşallah", "Zaman ne çabuk geçiyor, Ardıç kocaman olmuş" yorumları yağdırdı.
Bahçeden Sofraya: Küçük Çiftçinin Doğa Günlüğü
Kaan Urgancıoğlu’nun doğa tutkusu sadece yürüyüşlerle sınırlı değil. Geçtiğimiz aylarda oğluyla birlikte bahçede meyve toplarken çekilen kareleriyle çok konuşulan ünlü oyuncu, Ardıç’ı toprakla ve doğayla iç içe büyütmeye kararlı görünüyor. Doğanın huzurunda baba-oğul geçirilen bu vakitler, Urgancıoğlu’nun hayranları tarafından "Yılın Babası" yorumlarının yapılmasına neden oldu.