Denizli’nin Bekilli ilçesinde bu yıl 22’ncisi gerçekleştirilen Kültür, Sanat ve Üzüm Festivali, ünlü sanatçı Kıraç’ın sahne almasıyla büyük bir coşkuyla kutlandı. Kıraç, konserinde hayatını kaybeden Türk müziğinin usta isimlerini onurlandırdı ve sahnede dillerden düşmeyen eserlerini seslendirdi.
Festivalin coşkusu
Bu yıl renkli görüntülere sahne olan festivalde, Kıraç’a festival alanını dolduran binlerce kişi eşlik etti. Sevilen sanatçı, duygusal anlar yaşatarak, Cem Karaca'nın “Tamirci Çırağı”, Barış Manço'nun “Sarı Çizmeli Mehmet Ağa”, Edip Akbayram’ın “Kibar Gelin” ve Erkin Koray’ın “Estarabim” gibi unutulmaz şarkılarını seslendirdi.
Unutulmaz anlar
Kıraç, sahnede performansı sırasında dinleyicilerle bütünleşerek, usta sanatçıların eserlerini yeniden hayat bulmasını sağladı. Bu etkinlik, katılımcılara sadece müzik ziyafeti sunmakla kalmadı, aynı zamanda Türk sanat müziğinin değerlerini geleceğe taşımada önemli bir rol oynadı. Festivale katılan herkes, bu özel anları ömür boyu unutamayacak.

DENİZLİ’NİN BEKİLLİ İLÇESİNDE DÜZENLENEN ÜZÜM FESTİVALİNDE SAHNE ALAN ÜNLÜ SANATÇI KIRAÇ, HAYATINI KAYBEDEN USTA SANATÇILARI DİLLERDEN DÜŞMEYEN ESERLERİYLE ANDI. SEVİLEN ŞARKILARINI SESLENDİREN KIRAÇ’A FESTİVAL ALANINI DOLDURAN BİNLERCE KİŞİ HEP BİR AĞIZDAN EŞLİK ETTİ.