Mabel Matiz, müzik kariyerinin iz bırakan parçalarını bir araya getirdiği “Aklıselim” isimli remake albümünü 20 Haziran’da dinleyicisiyle buluşturuyor.
Türkiye’nin sevilen sanatçılarından Mabel Matiz, müzikseverleri yepyeni bir deneyime davet ediyor. “Aklıselim” adını verdiği yeni albüm, sanatçının ilk üç albümünden seçilen 10 şarkının yeniden düzenlenmiş versiyonlarını içeriyor. Pose Records etiketiyle yayınlanacak albüm, 20 Haziran itibarıyla tüm dijital platformlarda yerini alacak.
Yeniden Kaydedildi, Yepyeni Bir Ruha Büründü
“Aklıselim”, sadece bir seçki değil; aynı zamanda sanatçının şarkılarına yeniden hayat verdiği özel bir yapım. “Mabel’s Version” adı altında hazırlanan albümde, tüm vokaller yeniden kaydedilirken enstrümanlar da baştan çalındı. Böylece dinleyicilere hem nostalji hem de yepyeni bir tını sunuluyor.
Göksel'den Sürpriz Vokal Desteği
Albümdeki en dikkat çekici iş birliklerinden biri, Göksel ile yapılan düet. “Söylese O Ben Söyleyemem” adlı parçaya sesiyle katkı sunan Göksel, albümdeki duygu yoğunluğunu artırıyor. Ayrıca Sezen Aksu’nun yazdığı “Pişman Olduğun Zaman” ve Arto Tunçboyacıyan’la ortak çalışması olan “Hala Haber Bekliyorum Senden” gibi özel eserler de bonus parça olarak dijital platformlarda yer alacak.
Görsel Dünyasında Kosmas Pavlos İmzası
Albümün kapak ve tanıtım görselleri, dünya çapında tanınan sanatçı Kosmas Pavlos tarafından hazırlandı. Görsel estetiğiyle de öne çıkan albüm, müziğin ötesinde bir sanat projesine dönüşüyor.
İki Şarkıya Özel Klip: Aynı Gün Yayında
20 Haziran’da yayınlanacak albümle eş zamanlı olarak iki yeni klip de izleyicilerle buluşacak. Berk Kuruçay’ın yönetmenliğini üstlendiği “Filler ve Çimen” ile “Hala Haber Bekliyorum Senden” adlı parçaların klipleri, şarkıların ruhunu yansıtan özgün görsel anlatımlarıyla dikkat çekiyor.