Mabel Matiz, İstanbul Kongre Merkezi’ndeki ilk konserinde binlerce hayranıyla buluşarak şehre müzikal bir gece armağan etti. Atlantis Yapım organizasyonuyla gerçekleşen konserde yaklaşık 3 bin kişi, sanatçının her şarkısında coşkuyla eşlik etti.
Konserin açılışını “Fan” ile yapan Mabel Matiz, devamında “Sarmaşık”, “Ahu”, “Antidepresan” ve “A Canım” gibi sevilen parçalarıyla salonu adeta bir müzik şölenine dönüştürdü. Duygusal şarkılarla tempo zaman zaman düşse de, seyirci her an sahneyle güçlü bir bağ kurmayı sürdürdü. “Gel”, “Müphem” ve “Öyle Kolaysa” gibi derinlikli eserlerde salon sessizce eşlik ederken, şarkıların duygusal etkisi izleyicilere yoğun anlar yaşattı.
Valentino imzalı siyah takımıyla sahneye çıkan Matiz, sadece sesiyle değil, zarif sahne duruşuyla da geceye damga vurdu. Enerjisiyle salonu peşinden sürükleyen sanatçı, finale doğru yeniden sahneye çıkarak “Yaşım Çocuk” ile veda etti. Seyircisine “Bu akşam bizimle olduğunuz için teşekkürler, sevginizi hissetmek çok güzeldi” sözleriyle seslenen Matiz, İstanbul Kongre Merkezi’ndeki ilk performansını hafızalara kazınan bir konserle taçlandırdı.