İstanbul
Açık
22°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Magazin Mahmut Tuncer’in kızı Gizem Tuncer'den Babalar Günü düeti sinyali

Mahmut Tuncer’in kızı Gizem Tuncer'den Babalar Günü düeti sinyali

Nişantaşı'nda görüntülenerek yeni klip çalışmalarını anlatan şarkıcı Gizem Tuncer, babası Mahmut Tuncer ile gelecekte bir hatıra düeti yapmak istediğini söyledi.

Ünlü türkücü Mahmut Tuncer’in kendisi gibi şarkıcı olan kızı Gizem Tuncer, Nişantaşı City's alışveriş merkezinde objektiflere yansıdı. Elindeki detoks suyuyla dikkat çeken ve yeni klibi için kıyafet alışverişine çıktığını belirten genç şarkıcı, basın mensuplarıyla samimi bir sohbet gerçekleştirdi. 

Yeni şarkısının klibini haziran ayının ilk haftası gibi izleyicilerle buluşturmayı planladıklarını açıklayan Tuncer, müzik kariyerine mecburi bir ara verdiğini dile getirdi. Geçtiğimiz yılın kendisi için oldukça zorlu geçtiğini ifade eden şarkıcı, "Geçen sene kötü bir yıldı, bir şey yapmak istemedim. Geçen sene anneanneyi kaybettik, kendime kapandım. Şimdi iyiyim. Her şeyin zamanı var. Duygularını yoğun yaşayan biriyim. Bu sene arka arkaya şarkıları çıkarmak istiyorum" diyerek yeni dönemdeki hedeflerini paylaştı.

Müzikal çalışmalarında babası Mahmut Tuncer ile sürekli fikir alışverişinde bulunduklarını söyleyen Gizem Tuncer, popüler türkücünün kendi şarkılarına yaptığı yorumları da dürüstçe aktardı. Şarkılarını babasına dinlettiğini belirten Tuncer, "O da bana dinletiyor. Onun da yeni şarkısı çıktı. Bana geçen gün, 'Ben bu sözleri anlamıyorum ya da bayılmıyorum' gibi bir şey dedi. Bazı şarkılarımı beğeniyor, bazılarını beğenmiyor" şeklinde konuştu. 

Babasıyla birlikte ortak bir projede yer alıp almayacağı sorusuna ise duygusal bir yanıt veren genç sanatçı, "Babalar Günü'nde düet yapmayı çok istiyordum, kısmet olmadı. Öyle bir niyetimiz var, belki seneye olur. Hatıra kalması için istiyorum. Babamla gurur duyuyorum" ifadelerini kullandı. Babasının yoğun bir konser takvimi olduğunu ve turnede olduğu için görüşemediklerini belirten Tuncer, ünlü sanatçının Şanlıurfa konserinin ardından bu hafta Avrupa turnesine çıkacağını, baba-kız olarak muhtemelen Bodrum'da bir araya gelebileceklerini sözlerine ekledi.

Pop müzik eğitimi alan bir halk müziği veliahdı

1992 yılında Bodrum'da dünyaya gelen Gizem Tuncer, Şanlıurfalı ünlü sanatçı Mahmut Tuncer'in kızı olmasının yanı sıra akademik müzik geçmişiyle de dikkat çekiyor. Pera Güzel Sanatlar Lisesi'nde Tiyatro eğitimi alan Tuncer, ardından Haliç Üniversitesi Konservatuvarı Türk Musikisi Bölümü'nden mezun oldu. Müzik hayatına adım atmadan önce babası Mahmut Tuncer'e tam 6 yıl boyunca sahnede vokal olarak eşlik ederek Türk halk müziğinin mutfağında pişen genç sanatçı, solo kariyerinde pop tarzındaki "Aşk Uykusu", "Tabu" ve "Yine Yine" gibi solo çalışmalarıyla geniş bir dinleyici kitlesine ulaşmayı başardı.