İstanbul
Açık
28°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Magazin Manisa protokolü bir araya geldi: Özkan ailesinin düğününde birlik ve beraberlik mesajları

Manisa protokolü bir araya geldi: Özkan ailesinin düğününde birlik ve beraberlik mesajları

Tarık ve Zeynep Özkan'ın düğününde, Manisa ve Soma'nın önde gelen isimleri bir araya gelerek genç çifti tebrik etti.

27. Dönem Manisa Milletvekili Mehmet Ali Özkan’ın oğlu Tarık Özkan ile Zeynep Hanım’ın düğün töreni, Manisa ve Soma’nın önemli siyaset, bürokrasi ve sivil toplum temsilcilerini bir araya getirdi. Düğün, büyük bir katılımla gerçekleştirildi ve geceye eski TBMM Başkanı Bülent Arınç nikâh şahitliği yaparak damga vurdu.

Yoğun katılım ve sıcak atmosfer

Törene, AK Parti Manisa Milletvekilleri Murat Baybatur ve Tamer Akkal, AK Parti Manisa İl Başkanı Süleyman Turgut, Soma Kaymakamı Ünal Koç başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı. Katılımcılar, Tarık ve Zeynep çiftini tebrik ederek, onlara sağlık, huzur ve mutluluk diledi.

Birlik ve beraberlik mesajları

AK Parti Soma İlçe Teşkilatı’nın da temsil edildiği düğün, ilçe yönetimi, belediye meclis üyeleri ve önceki dönem belediye başkanları gibi önemli isimlerin katılımıyla gerçekleştirildi. Samimi bir atmosferde geçen düğünde davetliler, genç çiftle hatıra fotoğrafı çektirirken, birlik ve beraberlik mesajları verildi. Manisa ve Soma protokolünü bir araya getiren bu etkinlik, yoğun katılımıyla dikkat çekti.

27. DÖNEM MANİSA MİLLETVEKİLİ MEHMET ALİ ÖZKAN'IN OĞLU TARIK ÖZKAN İLE ZEYNEP HANIM'IN DÜĞÜNÜ...

27. DÖNEM MANİSA MİLLETVEKİLİ MEHMET ALİ ÖZKAN'IN OĞLU TARIK ÖZKAN İLE ZEYNEP HANIM'IN DÜĞÜNÜ, SİYASET, BÜROKRASİ VE SİVİL TOPLUM TEMSİLCİLERİNİ AYNI ÇATI ALTINDA BULUŞTURDU. YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞEN TÖRENDE GENÇ ÇİFTİN NİKÂH ŞAHİTLİĞİNİ ESKİ TBMM BAŞKANI BÜLENT ARINÇ YAPTI.