Güzel oyuncu Mina Derman, geçtiğimiz günlerde Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Sabah saatlerinde geldiği alışveriş merkezinde bir süre mağazaları dolaşarak alışveriş yapan Derman, şık ve spor kombiniyle dikkat çekti. Muhabirlerin fotoğraf isteğini kırmayarak objektiflere poz veren oyuncu, yeni dönem planlarına dair açıklamalarda bulundu.
Ekranlara Dönmek İçin Gün Sayıyor
Son yer aldığı projeyle adından söz ettiren güzel oyuncu, tatil sürecini senaryo inceleyerek değerlendirdiğini ifade etti. Derman, "Benim için güzel bir tatil oldu, bol bol proje okuyorum. En kısa zamanda ekranda olmak için sabırsızlıkla bekliyorum" diyerek ekranlara dönüş sinyali verdi.
Televizyon ve dijital yayıncılık sektöründe yeni sezon hazırlıkları genellikle yaz aylarında hız kazanıyor. Yapım şirketleri ve kanallar, eylül sezonu öncesinde senaryo okuma ve oyuncu kadrosu oluşturma süreçlerini yoğunlaştırırken, sektör verilerine göre her yıl yüzlerce proje değerlendirme aşamasından geçiyor.