İstanbul
Açık
16°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Magazin Murat Başoğlu: Hayatımda 3 kez gördüğüm yeğenim 150 bin dolar istedi

Murat Başoğlu: Hayatımda 3 kez gördüğüm yeğenim 150 bin dolar istedi

Dün intihara teşebbüs ettiği iddialarıyla gündeme gelen Murat Başoğlu skandal görüntülerinin yer aldığı yeğeni tarafından kendisinden 150 bin dolar istendiğini önesürdü.

Beyaz TV'de 'Söylemezsem Olmaz' programının yapımcısı Bilal Özbilge'yle görüşen Murat Başoğlu, "Hayatım boyunca yeğenimi 3 kez gördüm. Yeğenimle hayatım boyunca samimi değildim. Kendisi beni doğum günlerimde arardı. Zaten yurtdışında eğitim aldı. Üstelik ağabeyim ile de görüşmezdik, mesafeliydik. Yeğenim ile eşim sık sık görüşürdü. Yeğenim görüntülerin olmadığını öğrenince benden 150 bin dolar istedi. Ben de, 'Saçmalama ne parası istiyorsun' deyince, 'Amcam bana tecavüz etti' diye iftira atarım dedi. Görüntü ortaya çıkınca para isteği ortadan kalktı. İşte bu yüzden kumpas olduğunu düşünüyorum" şeklinde konuştu.

BURCU BAŞOĞLU KİMDİR?
36 yaşındaki spor hocası ve yaşam koçu Burcu Başoğlu, 2015 yılında yoga hocası Selçuk Kabadayı ile evlendi. Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu olan Burcu Başoğlu Kabadayı birçok kurumsal firmada üst düzey pozisyonlarda görev yaptı. 2015 yılı itibariyle de tam zamanlı yoga ve spor eğitmeni olarak çalışmaya başladı. Amcası Murat Başoğlu ile ilgili görüntülerinin ortaya çıkması ardından boşandı.