İstanbul
Açık
27°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Magazin Mutlulukları tam gaz devam ediyor: Özcan Deniz’in eşiyle eğlenceli anları

Mutlulukları tam gaz devam ediyor: Özcan Deniz’in eşiyle eğlenceli anları

Özcan Deniz’in ev kamerasında eşi Samar Dadgar’a yaptığı romantik jestler sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Magazin dünyasının yakından takip ettiği çiftlerden Özcan Deniz ve İranlı moda tasarımcısı Samar Dadgar, ilişkilerindeki neşeli ve romantik anları sosyal medya takipçileriyle paylaştı. Samar Dadgar, eşi Özcan Deniz’in evden çıkış hazırlığı yaparken güvenlik kamerasına takılan sürpriz hareketlerini kendi hesabından yayınladı.

Görüntülerde, Özcan Deniz’in kamerayı fark ettiği anda duraksayarak eşine el salladığı, öpücük gönderdiği ve elleriyle kalp işareti yaptığı net bir şekilde görüldü. Dadgar’ın bu eğlenceli ve sevgi dolu anları, "Yaaaa ev kamerasından romantizm... Seviyorum merkez" notuyla takipçilerinin beğenisine sunması binlerce etkileşim aldı.

Sade Törenle Başlayan Mutlu Evlilik

Geçmişte aralarındaki yaş farkı nedeniyle uzun süre magazin gündeminden düşmeyen ikili, kısa süreli bir ayrılığın ardından ilişkilerini nikâh masasına taşımıştı. 20 Ocak 2023 tarihinde aile arasında düzenlenen sade bir törenle hayatlarını birleştiren çift, nikâhta tercih ettikleri spor ayakkabılarla da uzun süre konuşulmuştu. Evliliklerinde huzurlu bir tablo çizen ünlü ikilinin ev kamerasındaki bu samimi halleri, hayranları tarafından "Aşkları ilk günkü gibi" şeklinde yorumlandı.